Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, tuin, unieke architectuur, beton, hout, gietvloer
150 m²

Woning met loft allures ontworpen door Poot Roegiers architecten

Klapdorp is een pittoreske straat met een charmante sfeer die wordt gekarakteriseerd door kleine boetieks en gezellige huizen. Waarvan wij er een in verhuur hebben.

Pand

Klapdorp,
2000 Antwerpen
Historisch centrum

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • tuin van 32 m²
 • unieke architectuur
 • beton
 • hout
 • gietvloer

Omschrijving

Je hebt van die woningen waarbij je het gevoel hebt dat je in een loft woont. Deze woning is er zo eentje. De trap werd centraal in de ruimte getekend. Door hem niet tegen de muur te ‘kleven’, zoals we gewoon zijn, creeer je een heel andere beleving van wonen waarbij je doorzicht en licht hebt doorheen het hele huis. Een mooie realisatie uit 2011 van Poot architectuur. Het zou kunnen dat je hen kent van zwembad Wezenberg, waar ze de inkomhal van het gebouw volledig herdacht hebben.

Na het bewonderen van de witte gevel in baksteen, heet een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet je welkom. Ruim als in ‘er kunnen fietsen geplaatst worden’. Op het gelijkvloers heb je de keuken die volledig  is uitgerust met kwalitatieve toestellen van Atag. Het keukenblad is uitgevoerd in inox. Dat materiaal is mooi in combinatie met het beukenhout van de trappen en de zichtbare structuur van het huis in beton. Terwijl je kookt, kan je letterlijk wegdromen naar de bovenste verdieping (alleen zien dat de biefstuk niet aanbrandt). Als je die trouwens liever op de barbecue bereidt, kan dat ook. In de stadstuin van 32 m². De leefruimte bevindt zich op de 1ste verdieping. Eigenlijk zijn er zelfs 2, want een aantal treden hoger heb je een extra ruimte die ingericht kan worden als home office of leeshoek. De 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping. Ze zijn allebei even groot en in beide kamers kan een tweepersoonsbed gesplaats worden. De badkamer heeft 2 lavabo’s, een ligbad met douchemogelijkheid en een toilet. De was- en droogmachine plaats je in de berging die naast de badkamer ligt.

De woning lijkt ons zeer geschikt voor co-housing omdat er 2 ruime slaapkamers zijn en ieder over zijn eigen leefruimte kan beschikken.

De woning werd gebouwd in 2011.

EPC waarde: 127 kWh/m² met certificaatnummer: 11002-A 8.00/11002/2229.1/EP00310/A001/D01/SD001.

Deze woning is beschikbaar vanaf 01 september 2022, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Cuperus Horsey koffie
 • Kazerie De Kaasbrug
 • Koffieklap koffie
 • MAS museum
 • Normo koffie
 • Proxy Glazen Huis supermarkt
 • Theater Zuidpool vrije tijd
 • You're Welcome Furniture shop

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬