Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

Onze filosofie

ESTHETIEK

We volgen trends in wonen en architectuur van dichtbij. Op die manier bepalen we de waarde van vastgoed: een unieke ligging, het karakter of het toekomstige potentieel van een gebouw. We denken mee na over een meerwaarde op termijn en zijn door onze open-minded aanpak ervan overtuigd dat deze bij elk pand gecreëerd kan worden.

PASSIE

Architectuur, interieurontwerp en vastgoed zijn onze passies. Onze sterke handelsgeest en slimme marketing maken ons zeldzaam in de sector. Met deze nieuwe kijk naar vastgoed geven we je een unieke beleving in de wereld van wonen.

PERSOONLIJKE AANPAK

Door heel selectief te zijn met wie we werken, hebben we een erg persoonlijke en one-on-one aanpak. Met aandacht voor jouw wensen en mogelijkheden en onze knowhow en service. Zowel kopers als verkopers kunnen bij ons terecht voor een aangename en heldere samenwerking. Na afloop drinken we nog een lekkere koffie met als enige resterende vraag: cream or sugar?

Verkopen of verhuren?

Oh my George wants to hear from you.

get in touch