Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

In OPTION by George: bureau of winkel, in te richten, kelder, goed bereikbaar
93 m²

In OPTION by George: voormalige tandartspraktijk met potentie tussen het Albertpark en het Harmoniepark

Pand

Belgiëlei,
2018 Antwerpen
Harmonie

Snelle feiten

  • bureau of winkel
  • in te richten
  • kelder van ca. 60 m²
  • goed bereikbaar met bus & tram

Omschrijving

Quasi op het kruispunt van de Belgiëlei en de Mechelsesteenweg bevindt zich een ruimte van ca. 75 m² die ingericht kan worden als bureau of winkel. De marmeren vloer en retro ingemaakte kasten verwijzen naar een succesvol verleden als tandartspraktijk. Die nu helemaal klaar is om gerenoveerd te worden en een nieuwe bestemming te krijgen. Op verschillende plaatsen doorheen de ruimte zijn sanitaire aansluitingen voorzien en er is een privatieve kelder van ca. 60 m², toegankelijk met een trap. De tram- en bushalte Harmonie bevindt zich op 100 meter afstand waardoor de ruimte goed bereikbaar is. De nabijgelegen ziekenhuizen AZ Monica en Sint-Vincentius kunnen een mooie aanvulling zijn op een activiteit in de medische sector of gezondheidszorg. Al kan de Belgiëlei ook wel een fleurige nieuwe bloemenwinkel gebruiken nu The Plant Corner Antwerpen definitief verlaten heeft.

De ruimte beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

Het bouwjaar van het gebouw is 1968 en de ruimte is te renoveren.

De installatie is niet conform met het AREI.

EPC waarde: energielabel D met certificaatnummer 20240512-0003237143-KNR-2.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 1.522 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • AZ Monica ziekenhuis
  • GZA ziekenhuizen campus Sint-Vincentius
  • Harmoniepark park
  • Koning Albertpark park
  • Stadsloket Harmonie openbare ruimte

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬