Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

Penthouse
130m²

Verbazende penthouse met dakterras aan de Schelde

Geniet van een wijds en uniek uitzicht op het water. 

'Ik volg de rivier, ik ben de rivier'

Maarten Inghels,
Stadsdichter 2016-2017

Pand

Sint-Michielskaai,
2000 Antwerpen
Scheldekaaien

Downloads

Omschrijving

Dit duplex appartement op de 5de en 6de verdieping werd afgewerkt met oog voor duurzame en warme materialen zoals houten eiken vloeren, een open haard op hout en een composiet werkblad in de keuken. De lift brengt je naar zowel de 5de als de 6de verdieping. Mét zelfs een exclusieve sleutel tot op deze laatste verdieping. De keuken en de leefruimte hebben allebei toegang naar grote terrassen zodat je heel de dag van de zon kan genieten (oost west… Sint-Michielskaai best). Genieten van het wijds en uniek uitzicht op het water doe je ook letterlijk vanuit je bed op de 6de verdieping. Elk van de 2 slaapkamers heeft een eigen badkamer. Er is ook een waskamer waar zelfs de was- en droogmachine al geïnstalleerd zijn. De gemeenschappelijke kosten bedragen 150 euro/maand. Dit appartement is gelegen aan de Kaaien (ja, dat is met uitzicht op de Schelde) en achter de hoek van de Kloosterstraat met haar antiek en design winkels. Zoals bijvoorbeeld de mooie Espoo. De inpandige garage met elektrische poort is uitsluitend bestemd voor de bewoner(s) van het duplex appartement. Deze dien je mee te huren aan 180 euro/maand. Je kan het appartement in levenden lijve ontdekken door de telefoon te nemen en me te bellen zodat ik je nog veel meer kan vertellen.

dsqfqfqs

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Dansing Chocola restaurant
  • Espoo - Nordic Design shop
  • Kloosterstraat shop
  • MESA restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬