Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: cohab, gemeenschappelijk terras, studio
30 m²

Trendy studio in CoHab project met gemeenschappelijke binnentuin

 

Pand

Kwekerijstraat,
2140 Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

  • cohab
  • gemeenschappelijk terras
  • gietvloer
  • eigen kelder
  • gemeenschappelijke waskamer

Downloads

Omschrijving

De studio is gelegen op de 2ste verdieping achteraan in de Kwekerijstraat, een rustige woonstraat in Borgerhout. Het project wordt beschouwd als een CoHab, in de gemeenschappelijke binnentuin kan je gezellig aperitieven met je buren. Doe je de was liever niet alleen, dan kan je diezelfde buren ontmoeten in de gemeenschappelijke wasruimte. Drink je ook graag eens een koffie buitenhuis, dan kunnen we je ‘Bar Leon’ op het Krugerplein ten zeerste aanbevelen. De studio is voorzien van een eigen keuken en badkamer. De leefruimte heeft een moderne gietvloer.

Fietsen kunnen in de gang geplaatst worden. De kosten bedragen 75 euro/maand (dit is een provisie) en omvatten de kosten voor de elektriciteit van de gemene delen, het beheersloon van de syndicus en het privatief water- en elektriciteitsverbruik.

Via deze link kan je een afspraak maken om de studio te bezoeken.

Het bouwjaar van de woning is onbekend, de studio werd gerenoveerd in 2019.

EPC waarde: 204 kWh/m2 met certificaatnummer: 20190924-0002198765-RES-1.

75 euro/maand: provisie voor elektriciteit van de gemene delen, het beheersloon van de syndicus en het privatief water- en elektriciteitsverbruik.

De verhuurperiode voor dit appartement is bepaalde duur (1 jaar) of onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

De studio is beschikbaar vanaf 01 november 2022, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Al Forno Halal restaurant
  • Bar Leon uitgaan
  • Krugerplein plein
  • Rataplan vrije tijd

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64