Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 slaapkamers, gemeubeld, short term rental, terras, autostaanplaats
85 m2 - 950 euro/maand

Tijdloos gemeubeld appartement in moderne nieuwbouw

 

Diversiteit in architectuur en variatie in woontypologieën staan altijd voorop in het actueel 'verbelgischen' van grootschalige woningbouwprojecten.

Binst Architects

Pand

Buurtspoorweglei,
2140 Borgerhout
Park Spoor Oost

950 euro/maand

Snelle feiten

  • gemeubeld
  • terras
  • autostaanplaats (90 euro/maand)
  • short term rental

Downloads

Omschrijving

Het gemeubeld appartement maakt deel uit van project Park Oost – Hof ter Lo. Het project werd in 2017 gerealiseerd in samenwerking met Binst Architects. Dit architectuurkantoor won vele award en je kent ze waarschijnlijk ook van het MAS Antwerp Diamond Paviljoen dat door hen ontworpen werd.

De keuken en de badkamer zijn modern, de 2 slaapkamers ruim. De zuidwest oriëntatie van het gebouw garandeert veel zon op het terras van 8 vierkante meter, rechtstreeks aan de leefruimte gelegen. De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. Parkeren doe je in de ondergrondse garage aan 90 euro/maand. De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (< 1 jaar).

EPC waarde: 74,09 kWh/m2 met certificaatnummer: 11002-G-2014_164868/EP06051/A001/D01/SD010

250 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 3 maanden

Parkeren doe je in de ondergrondse garage aan 100 euro/maand

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Al Forno Halal restaurant
  • Bar Leon uitgaan
  • Bar Stark vrije tijd
  • Rivierenhof park
  • Trix uitgaan

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬