Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 4 slaapkamers, blauweregen, kelder, terrastuin
176 m²

Stijlvol burgerhuis met 4 slaapkamers en tuinterras in Oud-Berchem

In de residentiële buurt rond de Kardinaal Mercierlei en Le Grellelei vind je prachtige woningen die gebouwd werden aan het begin van de 20ste eeuw. Statige herenhuizen met een rijke geschiedenis, keurige belle-époquewoningen voor officieren en kleurrijke huizen in gezellige steegjes kenmerken Oud-Berchem. En Oh my George verkoopt zo’n huis.

Pand

De Wittestraat,
2600 Berchem
Berchem

Snelle feiten

 • 4 slaapkamers
 • terrastuin van ca. 25 m²
 • blauweregen
 • kelder

Omschrijving

Een huis dat volledig in orde is: gerenoveerde en nieuwe daken, een recente verwarmingsinstallatie (van Viessmann) en zelfs een nieuwe voordeur. Eens je voorbij die veiligheidsdeur wandelt, word je overmeesterd door de warme, zachtmoedige sfeer die in dit huis hangt. De leefruimte bevindt zich vooraan met hoge plafonds, een originele parketvloer en sierlijsten. De moderne en kwalitatieve keuken bevindt zich achteraan en heeft een aantal leuke snufjes. Onze favoriet is de zelfreinigende oven-microgolfoven van Siemens met allerlei leuke programma’s: eentje om vruchtentaart te maken, visfilets, vlees, et cetera. Koken gebeurt op het nieuwe gasvuur van Atag, de vaatwasser bevindt zich op heuphoogte en de koelkast heeft een aparte diepvriezer. De volledige achtergevel van de keuken is uitgewerkt in glas en via de schuifdeur heb je toegang naar de leuke terrastuin met klimop, een blauweregen en een zuiderse vijgenboom. Met zon in de namiddag. Het huis is niet alleen charmant, het is ook praktisch dankzij de hoeveelheid aan ingemaakte kasten. In de leefruimte, de slaapkamer en de badkamer. Deze bevindt zich op de tussenverdieping en heeft zowel een ligbad als een douche. Het kraanwerk is van Starck, industrieel design uit Frankrijk. De 4 slaapkamers bevinden zich op de bovenliggende verdiepingen. Een ervan kan ingericht worden als bureau- en of hobbyruimte, bijvoorbeeld als atelier voor creatieve kopers. Het huis heeft ook een droge kelder (voor de wijn natuurlijk).

De woning werd gebouwd in 1910 en structureel verbouwd in 2005.

De installatie is conform met het AREI (tot 31 augustus 2030).

EPC waarde: 303 kWh/m² met certificaatnummer 20110310-0000783637-00000001-0

Dit is de waarde voor het vernieuwen van de verwarmingsinstallatie en het vernieuwen en renoveren van de daken in 2018.

Stedenbouwkundige bestemming: gemengde woon- en industriegebieden – Stedenbouwkundige vergunning: ja – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het kadastraal inkomen bedraagt 743,68 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn supermarkt
 • Atelier Haider Ackermann mode
 • Bistro Chicane restaurant
 • Cantaloop uitgaan
 • Domein Hertoghe park
 • Kofika
 • Vin d'Où restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬