Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, eiken parket, composiet werkblad, gemeenschappelijke daktuin met design meubelen, fascinerend uitzicht
64 m²

Spiksplinternieuw appartement* van ontwerpbureau Stramien cv in project Rijnpoort

*in voormalig uitgeleefd kantoorgebouw uit de jaren 70.

Starring Fides Projectontwikkling en Stramien cv.

Pand

Rijnpoortvest,
2000 Antwerpen
Eilandje

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • eiken parket
 • composiet werkblad
 • fascinerend uitzicht
 • gemeenschappelijke daktuin met design meubelen van Fermob

Omschrijving

De afgelopen jaren werd het voormalig kantoorgebouw gelegen aan de Rijnpoortvest in een nieuw kleedje gestoken. In de volledig vernieuwde gevel onderscheiden de verschillende volumes zich door variaties in kleur en textuur: wit en beige zichtbeton wisselen af met baksteen in dezelfde kleur. Op de 4de verdieping van dat gebouw werd een appartement ingericht met mooie, grote ramen, een kwalitatieve keuken met toestellen van Siemens (inclusief vaatwasmachine en composiet werkblad) en een ruime slaapkamer. De badkamer heeft een inloop regendouche, het toilet is minstens even stijlvol én apart. De was- en droogmachine kunnen in de berging geplaatst worden, samen met een hele voorraad lekkers waar zelfs de kerstboom nog bij past. Op het dak boven de parkeergarage werd een grote gemeenschappelijke daktuin aangelegd. Daar kan je in het fantastiche design meubilair van Fermob de hele dag genieten van zon en groen. Er is niet alleen een gemeenschappelijke tuin, maar ook een fietsenberging. De details in dit project zijn opvallend, gaande van de op maat gemaakte appartementnummers tot zelfs een alarminstallatie voor de gemene delen. De kosten bedragen 80 euro/maand en zijn een vast bedrag voor de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen en de daktuin, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus en een provisie van 50 euro per maand voor het privatieve verbruik van gas.

Het appartement werd gebouwd in 2021.

EPC: 75 kWh/m² met certificaatnummer 11002-G-2017_178043/EP17727/O190/D02/SD008.

80 euro/maand: vast bedrag voor de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen en de daktuin, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

50 euro/maand: provisie voor het privatieve verbruik van gas.

De verhuurperiode voor dit appartement is onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

Het appartement is beschikbaar vanaf 01 december 2023, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Hessenplein supermarkt
 • AP Hogeschool - Campus Park Spoor Noord school
 • Gate 15 vrije tijd
 • Hessenhuis uitgaan
 • Jachthaven Antwerpen Willemdok vrije tijd
 • Las Mañas restaurant
 • Linguapolis - Universiteit Antwerpen school
 • Park Spoor Noord park
 • UAntwerpen - Stadscampus school

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64