Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, gemeubeld, autostaanplaats, loft, hoge plafonds, baksteen
168 m²

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: deze loft is de mooiste van het land (en BoHo)

Pand

Kattenberg,
2140 Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • gemeubeld
 • loft
 • baksteen
 • hoge plafonds (4 meter 50)
 • autostaanplaats (100 euro/maand)

Omschrijving

De loft is gelegen aan de Kattenberg in Borgerhout, intra-muros tussen het Vinçotteplein en het Krugerpark. Nauwelijks zichtbaar vanop de straat. Tussen de groene oase achter de poort vangen we slechts een glimp op van achterliggende bakstenen bedrijfsgebouwen met rechthoekige muuropeningen. Oorspronkelijk samengesteld uit stallingen, een steenkapperij, bergplaatsen voor leien en gebluste kalk, een ketelhuis en smidse met schoorsteen, een machinekamer, een werkplaats voor ‘broyeurmortels’, een mechanische schrijnwerkerij én een kantoorpaviljoen. Even (lees)rust. De bedrijvigheid werd 120 jaar later ingewisseld voor rust en groen.

Als we de definitie van het woord loft opzoeken, lezen we: een loft is een woning die bestaat uit één ruimte, met daarin alle faciliteiten die men nodig heeft. Een kenmerk van een loft is dat de ruimte hoog is. Vaak zijn het oude fabriekspanden, scholen of pakhuizen die omgedoopt worden tot loft. Deze panden hebben een karakteristieke uitstraling en hoge ramen. Aan die omschrijving voldoet de ruimte die we verhuren zo goed als volledig. Met plafonds van maar liefst 4 meter 50 hoog en een structuur in hout. De loft is gelegen op de 2de verdieping, waar je komt met de lift of de buitentrap. Aan de voordeur staat een houten bankje dat erg uitnodigt om ’s morgens een koffie te drinken of om in de namiddag te aperitieven met vrienden. Dat alles onder het goedkeurende oog van de porseleinen amor die op de werkbank in de inkomhal van de loft staat, afkomstig uit de Manufacture Royale de Sèvres. Eens je die engel gepasseerd bent, kom je in een adembenemende, wondermooie ruimte van maar liefst 168 m². Ingericht met oog voor detail, liefde voor esthetiek. En lange gordijnen die warmte creëren en als space dividers gebruikt kunnen worden. De schoonheid wordt oneindig herhaalt door een volledige muur uit spiegelglas. Een cadeautje van de vorige bewoner, een danseres. Haar in gedachten door de ruimte zien dansen doet ons aan een muziekdoosje denken. De witte bakstenen muren in combinatie met de wit geschilderde houten vloeren geven de vrijheid om ieders creativiteit te stimuleren. Omdat de loft in een achterliggend gebouw gelegen is, geniet je van alle rust in hartje BoHo. Je hoort hooguit enkele voldane gasten nagenieten van de 2 fonkelnieuwe zaken die geopend zijn op het Vinçotteplein, restaurant Essen (vernoemd naar onze hometown) en restaurant Briquet. Parkeren doe je op de openlucht autostaanplaats buiten die mee gehuurd dient te worden aan 100 euro/maand. De gemene kosten bedragen 165 euro/maand en zijn een provisie voor alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit, internet/tv, de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen en de tuin, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

Het gebouw werd gebouwd in 1901 en de loft werd doorheen de jaren gerenoveerd.

EPC waarde: 299 kWh/m² met certificaatnummer 20180517-0002059368-1.

165 euro/maand: provisie voor alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit, internet/tv, de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen en de tuin, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

Deze loft wordt gemeubeld verhuurd.

De verhuurperiode voor deze loft is bepaalde duur (1 jaar).

Parkeren kan op de autostaanplaats buiten die gehuurd kan worden aan 100 euro/maand.

De loft is beschikbaar vanaf 15 september 2023, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar Bakeliet uitgaan
 • Bar Leon uitgaan
 • Bistro Estelle restaurant
 • Borgo Gelato horeca
 • Boulot bakker
 • Briquet restaurant
 • Carrefour Market Turnhoutsebaan supermarkt
 • De Roma vrije tijd
 • ESSEN restaurant
 • HOØK restaurant
 • Krugerplein plein

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64