Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: cohab, gemeenschappelijk terras, studio,
30 m²

Trendy studio in CoHab project met gemeenschappelijke binnentuin

 

Pand

Kwekerijstraat,
2140 Borgerhout
Park Spoor Oost

Snelle feiten

  • cohab
  • gemeenschappelijke binnentuin
  • rode baksteen muur
  • houten vloer

Omschrijving

De studio is gelegen op de 1ste verdieping achteraan in de Kwekerijstraat, een rustige woonstraat in Borgerhout. Het project wordt beschouwd als een CoHab, in de gemeenschappelijke binnentuin kan je gezellig aperitieven met je buren. Doe je de was liever niet alleen, dan kan je diezelfde buren ontmoeten in de gemeenschappelijke wasruimte. Drink je ook graag eens een koffie buitenhuis, dan kunnen we je ‘Bar Leon’ op het Krugerplein ten zeerste aanbevelen. De studio is voorzien van een eigen keuken en badkamer. De leefruimte heeft een sfeervolle muur in rode baksteen en een warme houten vloer.

Fietsen kunnen in de gang geplaatst worden. De kosten bedragen 35 euro/maand (dit is een provisie) en omvatten de kosten voor de elektriciteit van de gemene delen en het privatief waterverbruik.

EPC waarde: 204 kWh/m2 met certificaatnummer: 20190914-0002198765-RES-1.

35 euro/maand: provisie voor elektriciteit van de gemene delen en het privatief waterverbruik

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Al Forno Halal restaurant
  • Bar Leon uitgaan
  • Krugerplein plein
  • Rataplan vrije tijd

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬