Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 slaapkamers, gerenoveerd, parket
92 m2 - 319.000 euro

Smaakvol gerenoveerd appartement in de Tentoonstellingswijk

Dit appartement is gelegen in de Tentoonstellingswijk, waar talrijke architecturale meesterwerken uit het interbellum en de jaren ’50 en ’60 liggen verborgen.

Bij zijn keuze voor de aankoop van een appartement vindt de eigenaar het belangrijk dat de structuur van het gebouw stevig is. Bijvoorbeeld een betonnen vloerplaat in plaats van een houten roostering.

Pand

Onafhankelijkheidslaan,
2020 Antwerpen
Tentoonstellingswijk

319.000 euro

Snelle feiten

  • 2 slaapkamers
  • volledig gerenoveerd in 2019
  • bovenste verdieping (dat is de 2de verdieping)
  • kelder

Omschrijving

De eigenaar kocht het gebouw om de 3 appartementen volledig te renoveren. Bij zijn keuze voor de aankoop van een appartement vindt hij het belangrijk dat de structuur van het gebouw stevig is, bv. een betonnen vloerplaat in plaats van een houten roostering (zodat je bv. de kat van de buren niet hoort rondhuppelen). Ook de locatie speelt een belangrijke rol in zijn keuze. Dit appartement is gelegen in de Tentoonstellingswijk, waar talrijke architecturale meesterwerken uit het interbellum en de jaren ’50 en ’60 liggen verborgen.

Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Daarmee bedoelen we de 2deverdieping. Je komt er met de trap, er is geen lift (met als fijn gevolg: lage gemene kosten). Ook de gemene delen werden gerenoveerd. De leefruimte is anders dan bij de meeste appartement omdat het gebouw een vrije zijgvel heeft. Op die manier geniet je van veel natuurlijk licht. De open keuken heeft witte kasten met een moderne zwarte kraan, een marmeren wand en toestellen van SMEG. De badkamer is minstens even stijlvol als de keuken. Met een inloopdouche,  2 spoeltafels en een toilet. De 2 slaapkamers bevinden zich achteraan, weg van de straat. Ze zijn allebei ruim en de grootste slaapkamer is uitgerust met ingemaakte kasten. In de kelder kunnen allerlei dingen bewaard worden, van verfpotten tot kerstversiering of reiskoffers.

De installatie is conform met het AREI.

EPC waarde: 146 kWh/m2.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – stedenbouwkundige vergunning: ja – geen verkavelingsvergunning uitgereikt – geen dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – geen recht van voorkoop – niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Antwerp Expo vrije tijd
  • Bistro Camille restaurant
  • deSingel vrije tijd
  • Mastvest park
  • Olympisch zwemcentrum Wezenberg sport

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬