Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, gemeubeld, short term rental, sierhaard
40 m²

Smaakvol gemeubelde studio in doodlopend straatje

 

Pand

Hertsdeinstraat,
2018 Antwerpen
Brederode

Snelle feiten

  • gemeubeld
  • houten vloeren
  • marmeren sierhaard
  • bakstenen muur
  • short term rental (minimum huurperiode 3 maanden)

Downloads

Omschrijving

De gemeubelde studio is gelegen op de 1ste verdieping in de Hertsdeinstraat, een doodlopend straatje uit 1850 aan de Haantjeslei. De straatnaam is een verwijzing naar de herberg die er toen gevestigd was: “de Hertsdein”. De studio is met veel stijl ingericht, je krijgt meteen een huiselijk gevoel. De houten vloeren en de marmeren sierhaard vormen een mooi geheel met de bastenen muur. De keuken is uitgerust met kookplaat, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine. Er is ook een Nespresso koffiemachine zodat je vrienden kan uitnodigen voor een kopje heerlijke koffie. Drink je liever een koffie buitenshuis (aangevuld met een ontbijt), dan kunnen we je ‘Copper’ aan het einde van de straat ten zeerste aanbevelen. De badkamer heeft een grote inloopdouche, een lavabo en een apart toilet met schattige patroontegels. Het zwarte kraanwerk in combinatie met de in muntkleur geschilderde muren geven het geheel een hedendaagse look. De kosten bedragen 150 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (met een minimum huurperiode van 3 maanden). Je kan het appartement in levenden lijve ontdekken door de telefoon te nemen en een bezoekmoment af te spreken.

EPC waarde: 113 kWh/m2 met certificaatnummer: 􏰌􏰍􏰎􏰏􏰍􏰌􏰌􏰐􏰑􏰍􏰍􏰍􏰌􏰎􏰒􏰓􏰐􏰏􏰏􏰑􏰔􏰕􏰖20190228-0002136899-RES-1.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 3 maanden.

150 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv.

De studio is in principe beschikbaar vanaf 05 maart tot en met 31 augustus 2021 (6 maanden).

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Café Kamiel vrije tijd
  • Den Bell architectuur
  • Hof Van Leysen park

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬