Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, gemeubeld, short term rental, terras
70 m²

Smaakvol gemeubeld appartement met terras in de gezellige Theaterbuurt

 

Pand

Begijnenvest,
2000 Antwerpen
Theaterbuurt

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • gemeubeld
 • short term rental (minimum huurperiode 3 maanden)
 • terras

Omschrijving

Het gemeubelde appartement is gelegen op de 2de verdieping en bereikbaar met een lift en een trap. Vanuit de leefruimte kijk je uit op een supergezellig pleintje met de lokale beenhouwer. Het appartement is met veel stijl ingericht, je krijgt meteen een huiselijk gevoel. De keuken is uitgerust met kookplaat, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine. Er is ook een Nespresso koffiemachine zodat je vrienden kan uitnodigen voor een kopje heerlijke koffie. Drink je liever een koffie buitenshuis, dan kunnen we je ‘Caffènation’ achter de hoek ten zeerste aanbevelen. Aperitieven doe je dan weer op het zuidoost georiënteerde terras waarover het appartement beschikt. De badkamer heeft een ligbad (met regendouche), 2 lavabo’s en een apart toilet. De witte metrotegeltjes geven de ruimte een warm karakter. Diezelfde metrotegels komen trouwens terug in de keuken, in het zwart. De 2 slaapkamers beschikken allebei over een tweepersoonsbed. De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (met een minimum huurperiode van 3 maanden). Bij een short term rental bedragen de kosten 300 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. Bij een langere verhuurtermijn zijn de contracten voor privatief verbruik van water, gas, elektriciteit en internet/tv op eigen naam af te sluiten.

EPC waarde: 302 kWh/m2 met certificaatnummer: 􏰌􏰍􏰎􏰏􏰍􏰌􏰌􏰐􏰑􏰍􏰍􏰍􏰌􏰎􏰒􏰓􏰐􏰏􏰏􏰑􏰔􏰕􏰖20100609-0000557939-00000004-6.

Bij een short term rental bedragen de kosten 300 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. Bij een langere verhuurtermijn zijn de contracten voor privatief verbruik van water, gas, elektriciteit en internet/tv op eigen naam af te sluiten.

Dit appartement wordt gemeubeld verhuurd.

Dit appartement wordt ook verhuurd voor short term: vanaf 3 maanden.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 01 maart 2022, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bloemen van Cornelis shop
 • Caffènation koffie
 • Flo kapper
 • Kapsalon Albert kapper
 • Life is Art restaurant
 • Little Bùn restaurant
 • Stadspark park

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬