Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, gemeubeld, short term rental, terras, autostaanplaats
70 m²

Sfeervol ingericht appartement onder de Onze Lieve Vrouwekathedraal

 

Pand

Augustijnenstraat,
2000 Antwerpen
Historisch centrum

Snelle feiten

 • gemeubeld
 • terras
 • autostaanplaats (100 euro/maand)
 • short term rental

Omschrijving

Het gemeubelde appartement is gelegen in een rustige zijstraat van de Nationalestraat. Het ModeMuseum is het gezicht van de wijk en in de buurt van de Nationalestraat en de Kammenstraat gaan vintage en haute couture hand in hand. Deze wijk is constant in beweging. In dit appartement krijg je meteen en warm en sfeervol gevoel door de inrichting: houten vloeren en zorgvuldig gekozen kleuren en meubelen. De keuken is volledig uitgerust. Aan de bar kan je gezellig aperitieven of ontbijten. De badkamer beschikt over een ligbad, een lavabomeubel en een gecombineerde was- en droogmachine. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige binnenzijde van de residentie. Van hieruit heb je toegang naar het terras met zicht op de Sint-Andrieskerk. Er is nog een kleine berging voor poetsgerief. Parkeren doe je in de ondergrondse garage aan 100 euro/maand. De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 3 maanden. 

EPC waarde: 129 kWh/m2 met certificaatnummer: 20160425-0001856851-1.

250 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. 

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 3 maanden.

Parkeren doe je in de ondergrondse garage aan 100 euro/maand.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 07 januari 2021, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Ace en Tate shop
 • BarBel uitgaan
 • Fred + Ginger shop
 • KID shop
 • Le Pain Quotidien restaurant
 • Onze-Lieve-Vrouwekathedraal architectuur
 • Vrijdagmarkt plein

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬