Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 4 slaapkamer, kelder, nieuwe badkamer, tuin
160 m2

Sfeervol burgerhuis met tuin in Oud-Berchem

Oud-Berchem lijkt een tweede adem gevonden te hebben. Hippe zaakjes, bruine cafés, Turkse bakkers, jonge gezinnen en ouderen die als eiken verankerd zijn in deze buurt: allemaal voelen ze zich hier thuis. En wij hebben er toevallig een huis te koop!

Pand

Cameliastraat,
2600 Berchem
Berchem

Snelle feiten

 • 4 slaapkamers
 • nieuwe badkamer
 • groene tuin van ca. 65 m2
 • droge kelder (voor de wijn)
 • zolder

Omschrijving

SOLD by GEORGE

Een huis dat volledig in orde is: gerenoveerde daken, een nieuwe verwarmingsinstallatie (van Atag) en zelfs een gerenoveerde badkamer. Gelukkig werd bij verschillende verbouwingen wel steeds rekening gehouden met het behoud van de aanwezige authentieke elementen. Bij het binnenkomen trekt de originele patroontegel in de gang bijvoorbeeld meteen de aandacht. De grote slaapkamer heeft zelfs nog een marmeren sierhaard. De knusse leefruimte op plankenvloer bevindt zich vooraan op het gelijkvloers, de keuken achteraan. Dit kloppend hart van de woning is uitgerust met alle noodzakelijke toestellen en een gezellig eiland. De Italiaanse kok des huizes krijg je er helaas niet bij. Ze geeft toegang naar de tuin van ca. 65 m2 waar je in een heerlijk avondzonnetje de barbecue aansteekt. De badkamer, met leuke metrotegeltjes, heeft een ligbad, 2 lavabo’s en een douche. Het toilet bevindt zich apart (oh ja, er trouwens ook een toilet op het gelijkvloers, heel handig). Achterliggend is er nog een praktische waskamer met extra lavabo en ingemaakte kasten. De 4 slaapkamers bevinden zich op de bovenliggende verdiepingen. En uiteraard is er ook een zolder én een droge kelder (voor de wijn natuurlijk).

Oud-Berchem is het deel van Berchem dat binnen de ring ligt, naast Zurenborg. De wijk ligt ook vlakbij het station Antwerpen Berchem, het Groen Kwartier en het heeft een eigen markt op zaterdag (op het einde van de straat zelfs, super gezellig).

Een tuin van 65 m2 waar je in een heerlijk avondzonnetje de barbecue aansteekt.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Bouwvergunning: n.v.t. – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

EPC waarde: 326 kWh/m2 met certificaatnummer: 20191021-0002208672-RES-1

De installatie is niet conform met het AREI.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Black Smoke restaurant
 • Butchers's Store restaurant
 • Extra Fika Eetcafé uitgaan
 • Kornél koffie
 • Sonseveria uitgaan
 • Velodome vrije tijd
 • YUST vrije tijd

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬