Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamers, gemeubeld, short term rental, stadstuintje
65 m²

Schattig, kwalitatief gerenoveerd en gemeubeld huisje in de Haringrodewijk

Een verborgen en smal gekasseid straatje in de Haringrodewijk, opgenomen op de inventaris van onroerend erfgoed. 

Dat is de Maanstraat.

Pand

Maanstraat,
2018 Antwerpen
Haringrode

Snelle feiten

 • gemeubeld
 • ingemaakte kasten
 • stadstuintje
 • short term rental

Omschrijving

Het gemeubelde huisje is gelegen in de Maanstraat, een verborgen en smal gekasseid straatje in de Haringrodewijk, opgenomen op de inventaris van onroerend erfgoed. Het lage huisje met 1 verdieping werd gebouwd in de eerste helft van de 19de eeuw. Maar gelukkig wel volledig gerenoveerd in 2017. Zo geniet je nu van alle hedendaags comfort waartoe bijvoorbeeld ook vloerverwarming behoort (heerlijk warme voeten in de winter). Zwoele zomeravonden breng je dan weer door in de stadstuin. Doordat de schuiframen bij de keuken ver open kunnen, trek je deze tuin zelfs door tot in de gezellige eethoek. De keuken is volledig uitgerust: een vaatwasmachine, een gecombineerde oven/microgolfoven, een inductiekookplaat, een koelkast en veel kasten. Er is ook een Nespresso koffiemachine zodat je vrienden kan uitnodigen voor een kopje heerlijke koffie. Drink je liever een koffie buitenshuis (aangevuld met een ontbijt), dan kunnen we je ‘Bar Vert’ verderop in de wijk ten zeerste aanbevelen. De slaapkamer bevindt zich op de 1ste verdieping en beschikt over een douche, een lavabomeubel, een kast met de was- en droogmachine en een apart toilet.

Aan de overkant van het straatje heb je een minipark met bomen. Je hebt dus geen overburen en geniet van rust en een groen uitzicht. En wat is het heerlijk om je eigen voordeur te hebben (en dus ook geen gemene kosten). De abonnementen voor water, gas, elektriciteit, tv en internet zijn alvast afgesloten. Hiervoor betaal je een maandelijkse provisie van 150 euro. De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (met een minimum huurperiode van 3 maanden).

EPC waarde: 204 kWh/m2 met certificaatnummer: 20210104-0002355752-RES-1.

150 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv.

Dit appartement wordt gemeubeld verhuurd en de minimum verhuurperiode is 3 maanden.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 20 december 2021, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar Vert koffie en lunch
 • Butchers's Store restaurant
 • De Koninck vrije tijd
 • De Koninck, Antwerp City Brewery vrije tijd
 • Fosbury & Sons co work
 • Koning Albertpark park
 • Kornél koffie
 • PAKT vrije tijd
 • The Plant Corner shop
 • YUST vrije tijd

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬