Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 3 slaapkamers, garage, tuin van 170 m²
230 m²

Ruime & strak uitziende woning met tuin omringd door de parken van het Pulhof in Berchem

Pand

Lodewijk Gerritslaan,
2600 Berchem
Berchem

Snelle feiten

  • 3 slaapkamers
  • inpandige garage
  • tuin van 170 m²

Omschrijving

In het Leeuwerikpark, het Brilschanspark, het Nachtegalenpark of in je eigen privétuin van maar liefst 170 m². Het wordt moeilijk beslissen waar je wil ontspannen in je vrije tijd, als bewoner van deze stijlvolle, in 2008 gerenoveerde, bel-etage woning. Voor ontspanning komt werken en dat doe je in de speciaal daarvoor ingerichte kamer op het gelijkvloers. Met zicht op de tuin, die slechts een deuropening away is van je home office. Een leuke eyecatcher in deze ruimte is de zwevende bibliotheek aan het plafond. De leefruimte en de keuken bevinden zich op de 1ste verdieping. Aangevuld met een cosy knuffelcorner met zicht op de tuin. In de winter kunnen de knuffels uitgedeeld worden rond de centrale open haard. Op de bovenste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom heeft een ensuite dressing en de 2 andere kamers hebben elks een stijlvolle bureau. De woning beschikt ook over een inpandige garage. Die geeft, in combinatie met de kelder, vele mogelijkheden tot opbergen. Je kan er een kleine wagen parkeren, een groter type kan je op de oprijlaan of op de straat voor de oprijlaan parkeren. We spreken dus eigenlijk over 2 buitenplaatsen en 1 binnenplaats. Leuk weetje, de vorige eigenaar van de woning was één van de architecten die het ontwerp van het MAS op zijn naam heeft staan.

Het bouwjaar van de woning is onbekend en ze werd gerenoveerd in 2008.

EPC waarde: 124 kWh/m² met certificaatnummer 20230307-0002830953-RES-1.

De verhuurperiode voor deze woning is bepaalde duur (1 jaar) of onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

Parkeren kan in de inpandige garage of op de oprijlaan voor de woning.

De woning is in principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Chasse Royale vrije tijd
  • Da Fellini
  • Leeuwerikpark
  • Middelheimpark park
  • Nachtegalenpark park
  • Patisserie Lebleu eten
  • ZNA Middelheim ziekenhuis

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64