Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamer met aparte dressing, penthouse, design en art, airco, terrastuin van 80 m²
90 m² - 1450 euro/maand

Penthouse en unieke terrastuin in hartje Antwerpen

The apartment is situated right in the heart of the city, within a walking distance to almost any of Antwerp’s points of interest. It is clean, comfortable place lavishly decorated with great art pieces and overall remarkable interior design. But its real gem is its terrace running all around the flat and enhanced with plants and trees here and there, with a grill, a bar stand, few tables and enough benches and chairs to welcome a large group of friends for an amazing BBQ party!

Andrii B uit Oekraïne (vorige huurder)

Pand

Korte Vlierstraat,
2000 Antwerpen
Sint-Andries

1450 euro/maand

Snelle feiten

  • 1 slaapkamer met aparte dressing
  • terrastuin van 80 m²
  • penthouse
  • design en art
  • airco

Omschrijving

De penthouse is gelegen in residentie ‘RWK 1879’, een rijkswachtkazerne uit 1879 die gerenoveerd werd en één geheel vormt met de vormgeving van de nieuwbouw. De penthouse bevindt zich in het nieuwbouwgedeelte. Je geniet er dus van alle hedendaags comfort en luxe. Zo komt de lift bijvoorbeeld privé uit in de penthouse (very exclusive). De penthouse werd daarenboven ingericht met oog voor kunst en detail. Ze heeft een unieke terrastuin met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwekathedraal. Je geniet er op alle momenten van de dag van veel zon, goede muziek en absolute privacy. In de zomer kan je zelfs genieten van een heerlijke barbecue (op gas). De design keuken is volledig uitgerust en de lichte badkamer beschikt over een moderne inloopdouche en lavabomeubel. Het toilet bevindt zich niet in de badkamer maar is afzonderlijk. In een aparte berging bevindt zich een wasmachine. In de zetel kan je lekker chillen na een dagje wandelen in de stad. En in de winter zorgt de gashaard voor ultieme gezelligheid. Slapen doe je in de slaapkamer waar airconditioning is. Hadden we trouwens al gezegd dat de leefruimte ook airco heeft? De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, elektriciteit en internet/tv, alsook de gemene kosten (beheersloon syndicus, onderhoud en elektriciteit van de gang en de lift).

EPC waarde: 124 kWh/m2 met certificaatnummer: 11002-G-2012_50623/EP09859/A001/D03/SD009.

250 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv, alsook de gemene kosten (beheersloon syndicus, onderhoud en elektriciteit van de gang en de lift).

Dit appartement wordt gemeubeld verhuurd.

De penthouse is in principe beschikbaar vanaf 01 februari 2021 tot en met 31 mei 2021.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Dansing Chocola restaurant
  • Espoo - Nordic Design shop
  • Kloosterstraat shop
  • MESA restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬