Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George in ONE week: 4 slaapkamers, gerenoveerd, groene tuin van 40 m², originele indeling, brede gevel, kelder
204 m²

Originele woning met 4 slaapkamers en een tuin nabij de Zoo

Pand

Delinstraat,
2060 Antwerpen
Seefhoek

Snelle feiten

 • 4 slaapkamers
 • gerenoveerd
 • groene tuin van 40 m²
 • originele indeling
 • brede gevel: 5 meter 40
 • kelder

Omschrijving

In een rustige straat in Antwerpen Noord, de Delinstraat, vind je een gerenoveerde, verzorgde herenwoning met een originele indeling. Die valt meteen op als je binnenkomt. De trap naar de verdiepingen die normaal in de gang te vinden is, werd van richting veranderd. Door die ingreep werd bergruimte gecreëerd voor schoenen, stepjes en zelfs fietsen. Boven op het bordes van deze bergruimte zie je, door het kathedraalglas heen, een brommer geparkeerd staan. We vermoeden meer als kunstwerk dan voor dagelijks gebruik. Onze interesse is gewekt en we kunnen niet wachten om te zien hoe dat er aan de andere kant uitziet. We gaan verder, de leefruimte in. Aan de straat een zithoek waar de aangename breedte van de woning tot recht komt: 5 meter 40. Heerlijk: ruimte! Tussen de zithoek en de keuken met eetkamer bevindt zich dan de trap. Met ingewerkte schuiven om op te bergen. Een bijkomend voordeel van de trap die in de leefruimte uitkomt, is dat je rechtstreeks vanuit de warme woonkamer naar boven kan, je hoeft niet door een koude gang. Daarenboven doen de onderste treden bij de huidige bewoners vaak dienst als extra zitruimte. Ondanks een enorme eettafel die er nu staat met plaats voor 8 personen. Een aluminium schuifraam geeft toegang naar de (winter en zomer) groene tuin van ca. 40 m² met een zuidoost oriëntatie. De keuken werd 2 jaar geleden gerenoveerd. Een op maat gemaakt ontwerp van een architectenduo, uitgevoerd in notelaar fineer. Aansluitend is er een bijkeuken met een apart toilet met handenwasser. Verspreid over de 2 verdiepingen bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Die delen een badkamer die gelegen is op de 1ste tussenverdieping. Die werd net zoals de keuken opgefrist in 2021 met een nieuwe douche, lavabomeubel en kranen. Er is een aansluiting voor de was- en droogmachine zodat die niet in de kelder moeten staan. Het balkon dat je hier vindt is trouwens handig om de was te drogen. Het toilet bevindt zich apart en een verdieping hoger bevindt zich een 3de exemplaar. Het platte dak werd geïsoleerd, er is geen zolder maar wel een extra bergruimte naast 1 van de slaapkamers.

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

De woning werd gebouwd in 1890 en volledig gerenoveerd in 2008.

De 2010 werd het dak geïsoleerd en in 2021 werden de keuken en de badkamer gerenoveerd.

De installatie is conform met het AREI (tot 18 februari 2029).

EPC waarde: 199 kWh/m² met certificaatnummer 20230719-0002932540-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 860 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Filmhuis Klappei cinema
 • GO! Koninklijk Atheneum Antwerpen school
 • Kiebooms uitgaan
 • Loes & Krikke Colonia restaurant
 • Marco Polo stedelijk secundair onderwijs school
 • Opera Antwerpen vrije tijd
 • Permeke Antwerpen bibliotheek
 • Viggo's koffie
 • ZOO Antwerpen vrije tijd

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬