Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: autostaanplaats

Ondergrondse autostaanplaats in Residentie South Bay

Deze autostaanplaats is gelegen in een zijstraat van de Kloosterstraat in Antwerpen, waar parkeren steeds een spannender avontuur wordt.

Pand

Fortuinstraat
2000 Antwerpen
Zuid

Snelle feiten

  • ondergrondse autostaanplaats
  • verdieping -2

Omschrijving

De autostaanplaats bevindt zich op de ondergrondse verdieping -2. Via een elektrische poort rijdt u de ruimte binnen – manoeuvreren praktisch niet nodig!

20 euro/maand: onderhoud en elektriciteit gemene delen en poort.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Dansing Chocola restaurant
  • Espoo - Nordic Design shop
  • Kloosterstraat shop

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬