Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, terras, nieuwbouw, ingemaakte kasten, 2 fietsenbergingen
65 m²

Nieuwbouwappartement met terras op het Zuid

 

Pand

Verlatstraat,
2000 Antwerpen
Het Zuid

Snelle feiten

 • nieuwbouw
 • 1 slaapkamer
 • terras van 8m2
 • ingemaakte kasten
 • 2 fietsenbergingen
 • gemene kosten: 125 euro/maand

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van Project Something South op het Zuid. De meeste Antwerpenaren kennen dit gebouw nog van de fitnessclub die er destijds gevestigd was. Het vroegere kantoorgebouw werd volledig gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. En de fitnessclub werd vervangen door The Barn, een overdekte biomarkt (en ook lekker gezond dus). Opvallend in het appartement is dat de structuur van het kantoorgebouw nog deels zichtbaar is. Om die reden is het appartement uniek als nieuwbouwappartement en krijgt het een eigen karakter. De keuken is goed uitgerust, net zoals de leefruimte met ingemaakte kasten. En met toegang naar het terras van maar liefst 8 vierkante meter. De slaapkamer is ook voorzien van ingemaakte kasten en staat direct in verbinding met de ruime badkamer met inloopdouche. Het toilet bevindt zich apart en er is ook nog een aparte berging (of waskamer, want hier bevinden zich de aansluitingen). De fietsen zet je in de ondergrondse garage, er is plaats voor 2 exemplaren. De gemene kosten bedragen 125 euro/maand en omvatten de onderhoudskosten voor de lift, de schoonmaakkosten van het gebouw, het ereloon van de syndicus en het privatieve verbruik van verwarming. Het appartement is in principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

EPB nieuwbouw: startverklaring ingediend.

125 euro/maand: privatieve verbruikskosten voor verwarming, onderhoudskosten van de lift, schoonmaakkosten van het gebouw en ereloon van de syndicus. 

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Het Zuid

Het Zuid is voor vele Antwerpenaren en bezoekers een grote aantrekkingspool. Je vindt er statige herenhuizen, wijde boulevards en mooie pleinen. Kunstliefhebbers halen hun hartje op dankzij de vele kunstgalerieën en musea als het FOMU en het M HKA. Dankzij de vele populaire cafés en restaurants is Het Zuid ook erg populair als uitgaansplek.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Brasserie Den Artist restaurant
 • Clinic+ Antwerp shop
 • Koninklijke Academie voor Schone Kunsten school
 • M HKA museum
 • MESA restaurant
 • Puro 26 restaurant
 • The Barn shop

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬