Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

renovatie, project, 2 slaapkamers
85 m² - 235.000 euro

Naar je eigen smaak te renoveren appartement in de Tentoonstellingswijk

 

Pand

Generaal Cabrastraat,
2020 Antwerpen
Tentoonstellingswijk

235.000 euro

Snelle feiten

  • project
  • renovatie
  • 2 slaapkamers
  • inpandige garage voor 2 wagens (45.000 euro)

Omschrijving

Beginnen jouw handen te jeuken als je het woord ‘renoveren’ leest? Slaat jouw fantasie op hol als je materialen en indeling zelf kan bepalen? Bekijk dan zeker dit appartement gelegen in de Generaal Cabrastraat in de Tentoonstellingswijk, een woonwijk met een roemrijk verleden. De buurt dankt haar naam aan de wereldtentoonstelling van 1930. Het is een kunstige buurt, met veel groen en typische verscholen parkjes. Het appartement is ca. 85 m², heeft een terras van ca. 5 m² en is gelegen op de bovenste verdieping. Dat is de 2de verdieping en die is bereikbaar met een trap (dus lage gemene kosten). Het appartement kan zo ingedeeld worden dat 2 zeer ruime slaapkamers ingericht kunnen worden. In het gebouw zijn in totaal 2 appartementen, een studio met tuin op het gelijkvloers en een inpandige garage met plaats voor vrijwel 2 wagens. Deze garage kan aangekocht worden voor 45.000 euro. Verder beschikt het appartement over een privatieve en droge kelder.

De installatie is niet conform met het AREI.

EPC waarde: 446 kWh/m2 met certificaatnummer: 20171222-0002020735-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – stedenbouwkundige vergunning: ja – geen verkavelingsvergunning uitgereikt – geen dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – geen recht van voorkoop – niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Antwerp Expo vrije tijd
  • Bistro Camille restaurant
  • deSingel vrije tijd
  • Mastvest park
  • Olympisch zwemcentrum Wezenberg sport

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬