Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 2 slaapkamers, garage, magazijn, te renoveren
90 m²

Naar eigen smaak te renoveren woning met garage én magazijn in BoHo

Beginnen jouw handen te jeuken als je het woord ‘renoveren’ leest? Slaat jouw fantasie op hol als je materialen en indeling zelf kan bepalen? Dan is deze woning met garage en magazijn in de Ranststraat iets voor jou.

Pand

Ranststraat,
2140 Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • garage
 • magazijn
 • te renoveren

Omschrijving

De straat heeft net genoten van een complete make-over. Ze werd groener gemaakt door het gebruik van grasdals en nieuwe bomen en doordat de verkeerssituatie wijzigde aan het Jan Borluutplein werd het ook een éénrichtingstraat. En na de straat is het nu de beurt aan de woning om onder handen genomen te worden. De garage is 12 meter diep waardoor er 2 wagens achter elkaar geparkeerd kunnen worden. En dan natuurlijk nog een 3de voor de poort, op straat. Achter de garage is een magazijn van ca. 60 m², verdeeld over het gelijkvloers en de 1ste verdieping. De ruimte tussen de garage en het magazijn is 13 m² en kan gebruikt worden om fietsen, was- en droogmachine, … te plaatsen. De indeling vandaag voorziet de badkamer op het gelijkvloers. De keuken, de leefruimte en 2 slaapkamers bevinden zich op de 1ste verdieping. Als je ervoor zou kiezen om het magazijn af te breken, komt er mogelijks ruimte vrij voor een tuin van ca. 40 m² én een extra dakverdieping. De verkoopster heeft een prachtige maquette gemaakt met deze mogelijke opties. Ter plaatse te bewonderen!

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: niet-asbestveilig.

Eén asbestmateriaal dient verwijderd te worden en één asbestmateriaal dient zorgvuldig beheerd te worden.

Het bouwjaar van de woning is onbekend en ze dient gerenoveerd te worden.

De installatie is niet conform met het AREI.

EPC waarde: 492 kWh/m² met certificaatnummer 20221221-0002760368-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning: nee – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar Leon uitgaan
 • Boulot bakker
 • Briquet restaurant
 • Club Vonk fitness
 • ESSEN restaurant
 • Krugerplein plein
 • Pekfabriek uitgaan
 • Pepper & Mint restaurant
 • Red Fish Factory vrije tijd

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬