Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamer, home office, gemeubeld, authentieke schuifdeuren, kelder, fietsenberging
85 m² - 1.100 euro/maand

Modern gemeubeld appartement met loft allures in de wijk Pulhof

Pand

Pastoor van de Wouwerstraat,
2600 Berchem
Berchem

1.100 euro/maand

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • home office
 • gemeubeld
 • authentieke schuifdeuren
 • kelder
 • fietsenberging

Omschrijving

Een gebouw met 3 appartementen in een groene straat in de wijk Pulhof. Kleinschalig en dus heel persoonlijk. En dat geldt ook voor de inrichting. Geen Ikea meubilair dat gekocht werd om te verhuren maar zorgvuldig door de verhuurster uitgekozen stukken alsof ze er zelf zou gaan wonen. Het appartement geeft een loft vibe: authentieke schuifdeuren tussen de leefruimte en de slaapkamer en de eetkamer en de keuken kunnen open gezet worden zodat elke ruimte met elkaar in verbinding staat. De indeling van de keuken is trouwens heel origineel en wekt de nieuwsgierigheid op om te kijken wat waar zit. Wij trokken daarom de kasten al even open voor de foto. En ja hoor, ze blijkt volledig uitgerust te zijn met potten, pannen, bestek, tafellinnen, … . Aansluitend bij de keuken bevindt zich de badkamer met lavabo, douche en wasmachine. De deur geeft toegang naar het terras, waar je voor of na het douchen een koffie kan drinken in de ochtendzon. Naast de masterbedroom is een 2de kamer die ingericht is als home office en ook een eigen terras heeft. Op dat zuid georiënteerde terras heb je een uitgestrekt en groen uitzicht. In de voortuin op het gelijkvloers staat een tinyhouse. Of is het een tuinhuis? Het is een eigenlijk een super handige fietsenberging. Andere spullen kunnen opgeborgen worden in de privatieve kelder. De gemene kosten bedragen 45 euro per maand en zijn een provisie voor het privatief verbruik van water en de elektriciteit van de gemene delen.

Het gebouw werd gebouwd tijdens het Interbellum en werd recent gerenoveerd.

EPC waarde: 290 kWh/m² met certificaatnummer: 20220518-0002605348-RES-2.

Het appartement wordt gemeubeld verhuurd.

45 euro/maand: provisie voor het privatief verbruik van water en de elektriciteit van de gemene delen.

De verhuurperiode voor dit appartement is bepaalde duur (1 jaar) of onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

Het appartement is in principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Elisabethlaan supermarkt
 • Chasse Royale vrije tijd
 • Middelheimpark park
 • Patisserie Lebleu bakker
 • ZNA Middelheim ziekenhuis

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64