Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, terras, kelder, 2 bergingen
108 m²

Modern appartement met 2 slaapkamers in de Harmoniewijk

 

Pand

Lange Lozanastraat,
2018 Antwerpen

Harmonie

Snelle feiten

  • 2 slaapkamers
  • 2 bergingen
  • terras

Downloads

Omschrijving

De eigenaar kocht het gebouw een aantal jaren geleden en richtte alle 7 appartementen helemaal opnieuw in. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en bereikbaar met een lift. De ramen achteraan bestaan uit 2 schuifdeuren. Je loopt dus vanuit de leefruimte rechtstreeks op het terras. De open keuken is uitgerust met alle toestellen, heeft een eiland met kasten en een aparte bergruimte. De slaapkamers vooraan zijn beiden enorm ruim. Ook daar is opnieuw een handige bergruimte die eventueel kan ingericht worden als dressing. De badkamer heeft een bad én een douche. Het toilet bevindt zich apart zodat gasten niet in de badkamer komen. In de kelder kunnen allerlei dingen bewaard worden, van verfpotten tot kerstversiering of reiskoffers. De gemeenschappelijke kosten bedragen 80 euro/maand.

Dit appartement is gelegen in 2018, dat is vlak bij het gerenoveerde Harmoniepark en het belevingscentrum van stadsbrouwerij De Koninck.

EPC waarde: 91 kWh/m2 met certificaatnummer: 1102-G-2008_38580/EP05213/D855/D01/SD004.

80 euro/maand: provisie voor elektriciteit van de gemene delen en lift

Dit appartement is beschikbaar vanaf 01 december 2023.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Brusketta restaurant
  • Café Kamiel vrije tijd
  • Hof Van Leysen park
  • Karasu restaurant
  • Lara kookt voor u restaurant
  • Sonam restaurant

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64