Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 4 slaapkamers, 2 badkamers, gerenoveerd, groene oase, kelder
194 m²

Laat je verleiden door deze knipogende woning in de VerZOENingstraat in BoHo

Pand

Verzoeningstraat,
2140 Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

 • 4 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • gerenoveerd
 • groene oase
 • kelder

Omschrijving

De Verzoeningstraat is één van de rustige straten achter de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Sneeuwkerk aan het Laar in Borgerhout. En wel die met de mooiste naam. De liefdevolle sfeer zet zich verder in de gevel van de woning. Met 1 raam minder op de bovenste verdieping, lijkt het wel alsof die je met zijn knipoog wil verleiden om naar binnen te komen. Een raam minder wil niet zeggen minder licht. In tegendeel zelfs, de ramen op het gelijkvloers zijn uitgerust met zonwering om de zonnestralen bij momenten buiten te houden. Wil je er toch volop van genieten, dan kan dat op het terras van ca. 30 m². De toegang er naartoe word je verleend via een groot dubbel raam bij de eetkamer. De keuken werd in 2018 volledig gerenoveerd en beschikt over veel kasten. Het zou ons verbazen, maar mochten die toch niet voldoende zijn, dan kan je nog meer spullen bewaren in de naastgelegen berging. Die geeft ook toegang naar de droge kelder. In de leefruimte werd een op maat gemaakt meubel in berkenhout geplaatst ontworpen door Bas Tromp van De Meubelmakerij. Ideaal om je boeken te plaatsen of om er een te lezen aan het ingemaakte bureau. Je kan ook door het meubel wandelen en dan kom je in de gang. Daar trekken de opvallende kleuren van de trap en zijn leuning de aandacht. Verspreid over de 2 verdiepingen bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Die delen een badkamer die gelegen is op de 1ste tussenverdieping. Op de 2de tussenverdieping bevindt zich een 2de badkamer. In principe is die ruimte multifunctioneel en kan ze ook als hobbykamer gebruikt worden. In een van de slaapkamers werden ook ingemaakte kasten geplaatst. De slaapkamer op de bovenste verdieping aan de straatzijde geeft veel mogelijkheden naar inrichting toe omdat zich daar het ‘knipoograam’ bevindt. De dochter des huizes heeft er alvast haar gezellige cocon van gemaakt. Omdat de woning volledig gerenoveerd werd sinds 2013 en vervolgens in 2021 zijn de elektriciteit conform en het EPC zeer gunstig (het dak werd in juni 2023 nog geïsoleerd). Door het uitblijven van stress omwille van verbouwingen kan de goede vrede dus zeker bewaard blijven in de Verzoeningstraat. 

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

Het bouwjaar van de woning is onbekend en ze werd gerenoveerd sinds 2013.

De installatie is conform met het AREI (tot 09 maart 2047).

EPC waarde: 199 kWh/m² met certificaatnummer 20230719-0002946986-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Geen stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop (Stad Antwerpen, Vlaams Woningfonds, Woonhaven Antwerpen) – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 849 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar Bakeliet uitgaan
 • Bistro Estelle restaurant
 • Briquet restaurant
 • ESSEN restaurant
 • HOØK restaurant
 • Pekfabriek uitgaan

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬