Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 3 slaapkamers, 2 badkamers, terras van 20 m², vide, glas in lood
163 m²

Hygge stadswoning met fantastische indeling nabij het Zuid

 

Pand

Belegstraat,
2018 Antwerpen
Brederode

Snelle feiten

 • 3 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • terras van 20 m²
 • vide
 • glas in lood

Omschrijving

De woning werd gebouwd in het vierde kwart van de 19de eeuw, de bouwaanvraag gebeurde in 1886 door architect Aloïs Scheepers. De meest recente en volledige verbouwing werd afgerond in 2013. Met haar roodbakstenen gevel, zorgt de woning voor een welkome afwisseling tussen de doorgaans bepleisterde en witgeschilderde gevels in de stad. Samen met nummer 27 en 29, staat ze in de inventaris van het bouwkundig erfgoed dan ook gekend als neotraditionele stadswoning.

En dat geldt zeker ook voor het interieur. Om van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping te gaan, kan je kiezen tussen 2 trappen (… quel luxe)! Eentje vanuit de inkomhal of eentje vanuit de keuken. Die bevindt zich op het gelijkvloers, aan de achterkant van de woning, aansluitend bij het terras van 20 m². Ze is volledig uitgerust en heeft een eigen trap naar de leefruimte. Let zeker even op het prachtige glas in loodraam als je deze trap neemt. Doordat de leefruimte op de 1ste verdieping ligt, geniet je er van veel privacy en licht (gordijnen zijn overbodig). De ramen zitten boven straatniveau en de volledige achtergevel is uitgevoerd in glas. Het raam van de keuken op het gelijkvloers (met schuifdeur naar het terras) loopt namelijk door tot aan het plafond van deze verdieping. Er werd gekozen voor een vide zodat de 2 verdiepingen met elkaar in contact staan. De 2de verdieping werd ingericht met een masterbedroom en heeft een eigen, aparte dressing en een uitgebreide badkamer. Op de bovenste verdieping bevinden zich opnieuw 2 gezellige slaapkamers die een 2de badkamer delen. We zijn je trouwens nog vergeten te vertellen dat er zich naast de keuken op het gelijkvloers een grote berging bevindt. Daar kan je de was- en droogmachine plaatsen. En er is een apart gastentoilet in de inkomhal op het gelijkvloers. Als je je woning uit gaat, maak dan zeker even een pitstop bij de buren van Nordica 31. Zoals ze zelf op hun website schrijven, willen zij je een gevoel van thuis meegeven, door een flat white te serveren of de geur van hun zelfgebakken kardemom buns.

De woning werd gebouwd in het 4de kwart van de 19de eeuw en gerenoveerd in 2013.

EPC waarde: 241 kWh/m² met certificaatnummer 20100630-0000578880-00000003-0.

De verhuurperiode voor dit appartement is bepaalde duur (jaarcontract) of onbepaald duur (3-6-9 jaar).

De woning is beschikbaar vanaf 01 april 2022, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar d'Henri uitgaan
 • Butchers Coffee koffie
 • Kolonel coffee koffie
 • Mission Masala restaurant
 • Monty kunst
 • Nordica 31 koffie
 • Red City CrossFit
 • Walrus restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬