Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 4 slaapkamers, home office, laundry room, gevel met mozaïek, marmeren sierhaarden, buitenruimte van 25 m², zonnepanelen, kelder
199 m²

Herenwoning met grandioze groene drakengevel* nabij het Laar

*volgens de zoon des huizes (we just LOVE his fantasy).

Pand

Generaal Eisenhowerlei,
2140 Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

 • 4 slaapkamers
 • home office
 • laundry room
 • gevel met mozaïek
 • marmeren sierhaarden
 • buitenruimte van 25 m²
 • zonnepanelen
 • kelder

Omschrijving

Van leider van de geallieerden bij de landing in Normandië tot president van de Verenigde Staten. Naar hem werd de straat genoemd waar Oh my George een woning te koop aanbiedt: generaal Eisenhower.

Vandaag woont er een andere generaal op huisnummer 23: Sjarel. Vanop zijn uitkijkpost door 1 van de 4 grote dakramen op de bovenste verdieping, heeft hij een excellent uitzicht en is geen muis in BoHo nog veilig (zie foto). Jij kan ondertussen ongestoord verder werken in de sinds 2018 ingerichte home office. En dat is zeker niet de enige verandering die de verkopers hebben aangebracht. Sinds dat jaar werden onder anderen ook de keuken, het dak, de ramen, de voordeur en nog veel meer onder handen genomen. Met als kers op de taart een gezandstraalde trap en geschilderde muren. De 4 slaapkamers bevinden zich op de 1ste en 2de verdieping van de woning. Ze delen een ruime badkamer met ligbad en douche. De was- en droogmachine staan trouwens in een andere ruimte die zich een verdieping hoger dan de badkamer bevindt. Dus geen gezeul met wasmanden naar de kelder, die kan gebruikt worden om andere spullen te stockeren. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de keuken en de leefruimte. Onder een grote koepel kan met een even groot gezelschap lekker gedineerd worden in de keuken. Na het aperitief aan het eiland schuif je dus gewoon door. De pousse café kan na afloop buiten gedronken worden. De buitenruimte van ca. 25 m² sluit namelijk aan bij de keuken. Naast de mooie parketvloer is een op maat ontworpen meubel in de leefruimte de andere eyecatcher. Naar het ontwerp van Krien Frickel, een voormalig studiegenote interieurvormgeving van Oh my George. Het marmer van de sierhaard en het hout van de vloer komen subtiel terug in het object. Verder zijn we enorme fan van de mooie gevel van deze woning en zijn mozaïek boven de ramen. De zoon des huizes heeft het steevast over het groene drakenhuis. Bovendien hebben de ramen een unieke onderverdeling en werd de voordeur in 2020 vernieuwd, mét gietijzer en kathedraalglas.

Voor een authentiek restaurant met hip decor of een trendy bar met grootstedelijke vibe hoef je niet per sé in Zurenborg te zijn. Ook in het up-and-coming Borgerhout zijn er heel wat hippe restaurants te ontdekken: Briquet Antwerp of Bistro Estelle (fusion en huiselijk). Een ontbijt of brunch neem je OP de hoek, (bij HOØK) en een drankje kan ACHTER de hoek in Bar Bakeliet of Bar Chapel.

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: niet-asbestveilig.

Eén asbestmateriaal dient verwijderd te worden en 2 asbestmaterialen dienen zorgvuldig beheerd te worden.

Het bouwjaar van de woning is omstreeks 1930 en ze werd gerenoveerd sinds 2018.

De installatie is conform met het AREI (tot 30 juni 2045).

EPC waarde: 238 kWh/m² met certificaatnummer 20230121-0003018390-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Geen stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 960 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar Leon uitgaan
 • Bistro Estelle restaurant
 • Briquet restaurant
 • Carrefour Market Turnhoutsebaan supermarkt
 • Club Vonk fitness
 • De Roma vrije tijd
 • ESSEN restaurant
 • HOØK restaurant
 • Krugerplein plein
 • Pekfabriek uitgaan

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬