Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 4 slaapkamers, 2 badkamers, gashaard, glas in lood, groene oase, garagebox
198 m²

Heerlijke mix van klassiek en design in deze mooie herenwoning in de Harmoniewijk

Harmonie is een zeer rustige en vooral statige buurt met ruime herenhuizen en prachtige klassieke appartementsgebouwen. Het is een echte woonbuurt. Heel wat gezinnen en ondernemers wonen en werken hier. En wie weet jij binnenkort ook!

Pand

Vinkenstraat,
2018 Antwerpen
Harmonie

Snelle feiten

 • 4 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • groene oase
 • gashaard
 • garagebox om de hoek
 • kelder

Downloads

Omschrijving

De mozaïek gelegd volgens een uniek patroon en de ramen uitgevoerd in glas in lood zijn elementen die meteen de aandacht trekken bij het binnenkomen van deze woning. Gelegen in een rustige, doodlopende straat nabij het charmante Vinkenhof. Samen met het Harmoniepark, geeft dit parkje de buurt een groen karakter. Al is een uitstap naar één van deze parken niet nodig om van groen te genieten, dat kan gewoon in de eigen ruime en zonnige stadstuin. Of vanuit de leefruimte op de 1ste verdieping, waar momenteel een bureau aan het raam staat. Om te werken, maar vooral om inspiratie op te doen uit het groen.

De keuken werd in 2019 van de 1ste verdieping naar het gelijkvloers verhuisd, waar zich vroeger de praktijkruimte bevond. Kookboeken, objecten en bloemen komen ten volle tot hun recht op de superhandige legplanken in de eetkamer. Ze zijn samen met de keuken op maat gemaakt door een echte vakman. De opvallende brede deur naar de buitenruimte staat de hele dag open van zodra de zon schijnt (uitgevoerd in stijlvol zwart aluminium trouwens). Daarnaast is er ook een bergkamer met extra toilet op het gelijkvloers. Koude winteravonden kunnen doorgebracht worden aan de open haard op gas in de leefruimte. Op weg naar deze verdieping vergaap je je trouwens aan de prachtige ramen in glas in lood. Ze werden gelukkig bewaard, ondanks de zorgvuldig uitgevoerde verbouwingen waardoor het huis helemaal in orde is. Denk daarbij aan een nieuwe verwarmingsketel en boiler (2015), nieuwe ramen (2016), nieuwe elektriciteit (2019) en recent schilderwerk (2019). En de trap werd gelukkig ook al gezandstraald (thank George). Het huis heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en ingemaakte kasten in de nachthal. De kerstboom en reiskoffers kunnen bewaard worden in de grote kelder. De auto kan dan weer geparkeerd worden in een garagebox om de hoek die bij aangekocht kan worden.

De installatie is conform met het AREI (tot 23 januari 2044).

EPC waarde: 258 kWh/m² met certificaatnummer 20200602-0002275442-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning: n.v.t. – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 684 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Camion restaurant
 • Harmoniepark park
 • Joyau
 • Keurslager Michielsen slagerij
 • Laundry Corner wassalon
 • Maikel Antwerp
 • Vinkenhof park

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬