Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, balkonterras, uitzicht op water
80 m²

Hedendaags appartement met zicht op de Schelde

Geniet van een wijds en uniek uitzicht op het water. 

Pand

Sint-Michielskaai,
2000 Antwerpen
Scheldekaaien

Snelle feiten

  • 2 slaapkamers
  • uitzicht op het water
  • gemene kosten: 100 euro/maand
  • zeer gunstig EPC
  • kelder

Downloads

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de 3de verdieping van een hedendaags gebouw uit 2001. De leefruimte geeft via een groot schuifraam toegang naar een balkonterras waar je de hele middag van de zon kan genieten (oost west… Sint-Michielskaai best). Genieten van het wijds en uniek uitzicht op het water doe je trouwens ook terwijl je aan het koken bent. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde van het appartement. In de 2de slaapkamer is het niet mogelijk om een tweepersoonsbed te plaatsen, een eenpersoonsbed kan nog net maar eigenlijk is deze kamer uiterst geschikt als waskamer. Ze beschikt namelijk over een ingemaakte kast met lavabo. De badkamer heeft een ligbad met douchescherm en een lavabomeubel. Er is ook een aansluiting voor een wasmachine. Het toilet bevindt zich apart. De gemene kosten bedragen 100 euro/maand. Dit appartement is gelegen aan de Kaaien (ja, dat is met uitzicht op de Schelde) en achter de hoek van de Kloosterstraat met haar antiek en designwinkels. Zoals bijvoorbeeld de mooie Espoo.

Het gebouw werd gebouwd in 2001.

EPC waarde: 103 kWh/m2 met certificaatnummer: 20200602-0002275436-RES-1.

100 euro/maand: provisie voor het onderhoud en de elektriciteit van de gemene delen en de lift.

De verhuurperiode voor dit appartement is onbepaald duur (3-6-9 jaar).

Het appartement is beschikbaar vanaf 01 juni 2022.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Dansing Chocola restaurant
  • Espoo - Nordic Design shop
  • Kloosterstraat shop
  • MESA restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬