Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, hoge plafonds, natuurlijk licht, charmante herenwoning
45 m²

Hedendaags appartement in uiterst charmante herenwoning

 

Pand

Brugstraat,
2060 Antwerpen
Park Spoor Noord

Snelle feiten

  • 1 slaapkamer
  • hoge plafonds
  • natuurlijke lichtinval

Omschrijving

De gevel van de herenwoning waarin dit appartement zich schuilhoudt, doet opnieuw helemaal wegdromen naar 1919. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en je bereikt het via de trap. Samen met de hoge plafonds creëren de 3 ramen aan de straatzijde een gevoel van ruimte. De keuken is uitgerust met een kookplaat op gas (2 pitten), een oven, een koelkast en een composiet werkblad. Slapen doe je aan de rustige achterzijde van het appartement. De badkamer heeft een douche, een lavabomeubel en een toilet. Als buurman heb je een supermarkt. Op woensdag en vrijdag kan je heerlijk kuieren op de markt aan het Sint-Jansplein, dat zich achter de hoek bevindt. De kosten bedragen 25 euro/maand en zijn een provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis.

EPC waarde: 188 kWh/m² met certificaatnummer: 20170420-0001931545-1.

25 euro/maand: provisie voor elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis. 

Dit appartement is beschikbaar vanaf 01 januari 2021.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Bistrot Du Nord restaurant
  • Crumbles & Beans koffie en ontbijt
  • De Natie uitgaan
  • Katoen Natie Headquarters work
  • The Brewery co work

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬