Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 2 slaapkamers, eiken parket, gerenoveerd, groen uitzicht, terras
136 m²

Hedendaags appartement dat aanvoelt als een woning, nabij De Zoo*

* poes Tempranillo niet inbegrepen in de verkoop

Pand

Provinciestraat,
2018 Antwerpen
Kievitwijk

Snelle feiten

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • terras van 4 m²
  • eiken parket
  • lage gemene kosten
  • autostaanplaatsen te huur achter de hoek

Omschrijving

Een appartement dat aanvoelt als een woning, zo kunnen we deze gerenoveerde parel het beste omschrijven. Verdeeld over 3 etages met de inkomdeur op de 1ste verdieping. Als eerste komen we de volledig uitgeruste keuken tegen. Er is een apart, gezellig gastentoilet bij deze keuken. Aperitieven doe je aan de toog in de keuken. Een paar treden hoger bevindt zich de eetkamer met plaats voor een tafel voor minstens 6 personen. Ideaal dus voor het organiseren van dinertjes. Aansluitend is er een terras waar je van een heerlijk koffietje in de ochtendzon kan genieten. Het uitzicht is er spectaculair groen! De leefruimte bevindt zich vooraan. De toegangsdeuren naar deze kamer doen je wegdromen naar de roaring twenties en The Great Gatsby. Als je geluk hebt, vang je van hieruit een glimp op van je uitzonderlijke overburen, de giraffen van de Antwerpse Zoo. De 2 slaapkamers bevinden zich op de 3de verdieping. Samen met de badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. Omdat deze kamers onder het (gerenoveerde) dak gelegen zijn, hebben ze een knus karakter. Mede gecreëerd door de eiken parket die doorheen het hele appartement loopt. De gemene kosten zijn laag, er is geen syndicus en de meters voor nutsvoorzieningen zijn apart. Er is mogelijkheid om autostaanplaatsen te huren achter de hoek van het appartement.

Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2014.

De installatie is conform met het AREI.

EPC waarde: 258 kWh/m² met certificaatnummer 20140602-0002375442-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning: n.v.t. – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 693 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Graan
  • Ingrid Deuss Gallery art
  • Studio Helder shop
  • Vitesse Coffee & Cycling koffie

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬