Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, design afwerking, ingemaakte kasten, dakterras, patio
100 m² - 1.150 euro/maand

Groots wonen op kleine voet, in de wijk Seefhoek

De Seefhoek is een wijk in het noorden van Antwerpen. De benaming “Seefhoek” komt van een herberg die op de hoek van de Lange Beeldekensstraat en de Pesthofstraat stond en waar het lokale Seefbier werd geschonken. Het Seefbier is een oud Antwerps bier dat als veilig gold (vandaar ook het Engelse safe) en dat ook veelvuldig in deze wijk gedronken werd.

Pand

Duinstraat,
2060 Antwerpen
Seefhoek

1.150 euro/maand

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • design afwerking
 • ingemaakte kasten
 • dakterras
 • patio

Omschrijving

In het dichte stadsweefsel van de Seefhoek, meer specifiek in de Duinstraat, lag een braakliggend perceel van  slechts 43 m². In 2012 werd Mys & Bomans Architectuurkantoor aangesteld om voor dit bijzonder kleine stukje grond een aangename woning te ontwerpen. De kleine footprint van de woning wordt gecompenseerd door een grote ruimtelijkheid, onder meer door slimme openingen in de muren en grote, doordacht geplaatste ramen. De woning beschikt bovendien over een kwalitatieve buitenruimte, onder de vorm van een fantastisch dakterras. Dit leidt tot een ‘omkering’ van functies, het slapen situeert zich onderaan in de woning (met een eigen patio) en de woonkamer en de keuken zijn doorgeschoven naar de bovengelegen verdiepingen. Door de leefruimtes op de verdiepingen te organiseren, wordt gezorgd voor een maximum aan lichtinval: keuken en eetruimte bevinden zich op de eerste verdieping, zitruimte en bureau (of eventueel extra slaapkamer) zijn gelegen op de tweede verdieping. Aansluitend bij het dakterras op de bovenste verdieping bevindt zich een super handige bergruimte (met extra lavabo). Tip van de makelaar: vergeet de schuifdeur tussen inkomhal en slaapkamer niet te sluiten of heel de Seefhoek bewondert jouw slaaplook.

De woning werd gebouwd in 2012 en gerenoveerd in 2017.

EPC: 80 kWh/m² met certificaatnummer 20230930-0003003194-RES-1.

De verhuurperiode voor deze woning is bepaalde duur (1 jaar) of onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

De woning is beschikbaar vanaf 15 december 2023, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Centraal Station transport
 • Filmhuis Klappei cinema
 • Park Spoor Noord park
 • Restaurant Veranda restaurant
 • Restaurantje Den Beer restaurant
 • Stedelijke kleuterschool De Bijtjes school
 • Viggo's koffie

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64