Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 2 slaapkamers (mogelijks 3), dakterras, mediterraan aperitiefhoekje, gerenoveerd, carrara marmer, massieve parketvloer, droge kelder
134 m²

Goddelijke woning met zonovergoten dakterras onder de vleugels van de Sint-Willibrorduskerk*

*zonnen in bikini wel toegestaan.

Pand

Sint-Willibrordusstraat,
2060 Antwerpen
Borgerhout

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers (met mogelijkheid tot 3)
 • dakterras
 • mediterraan aperitiefhoekje
 • gerenoveerd
 • carrara marmer
 • massieve parketvloer
 • droge kelder

Omschrijving

Aangekocht in 2014 en volledig verbouwd in 2015. Met een architect als eigenaar een koud kunstje. En een goddelijk resultaat, onder het goedkeurend oog van de Sint-Willibrorduskerk. Vanop het dakterras van ca. 27 m² geniet je van een fabelachtig uitzicht op die kerk. En buiten de klokkenluider, heeft quasi niemand uitzicht op jou. Net voor je daar naar buiten stapt, loop je voorbij de bijkeuken. Daar kan je een koelkast plaatsen voor gekoelde drankjes en heerlijke hapjes bereiden voor je eventuele gasten. Het vergunde dakterras bevindt zich trouwens op een volledig nieuw opgebouwd volume. Je leest het goed, de 2de verdieping werd nieuw gebouwd, boven op het bestaande huis. Op die verdieping bevinden zich een grote slaapkamer (die nog opgesplitst kan worden in 2 slaapkamers) en een badkamer. Met douche, ligbad én een op maat ontworpen badkamermeubel. Een verdieping lager vinden we dan de leefruimte. Daar kan je door de bibliotheek naar de masterbedroom wandelen. Een schuifdeur in deze bibliotheek geeft je de mogelijkheid om de ruimtes van elkaar te scheiden of ze als 1 te gaan gebruiken. In dat laatste geval verhuis je je bed gewoon naar de verdieping erboven. De keuken en de eetkamer bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping. In de eetkamer heb je een leuke connectie met de straat, door het grote raam onder de druivelaar. En omdat het straatniveau iets lager ligt, blijft je privacy behouden. Voorbijgangers zien dus niet welke soep jij die dag eet. In het hele huis ligt een massieve esdoorn parketvloer. Die is afkomstig uit een voormalig squashlokaal in de buurt (CenterCourt in Boho). De potten staan dus in een wip van het gasvuur op de eettafel. De niet kokende partner kan trouwens perfect volgen wat in de soep gedraaid wordt, vanuit de bureauruimte met zicht op de keuken en op het mediterraan aperitiefhoekje buiten. Een heel inspirerende plek, met een mooie vide tot aan de 1ste tussenverdieping (waar zich een gastentoilet met wastafel bevindt). Als laatste etage in de woning, hebben we … de kelder. Droog en mét daglicht. Geen straf om hier de was te doen. We geven je graag ook nog even mee dat de Sint-Willibrordusstraat sinds 2018 als woonerf werd ingericht. Als je de straat uitwandelt, kom je aan het Willibrordusplein waar je het mozaiektapijt van kunstenaar Bren Heymans kan ontdekken. Hij inspireerde zich voor het ontwerp op traditionele Marokkaanse tapijten en verwerkte daarin zowel een reflectie van de Sint-Willibrorduskerk als een basketbalveld. Elk jaar worden hier verschillende evenementen georganiseerd door het wijkcomité zoals Kerkstraat Plage of het Warm Winters Wijkfeest. Het plein is het hart van de Willibrorduswijk!

Via deze link kan je een afspraak maken om de woning te bezoeken.

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

De woning werd gebouwd op het einde van de 19de eeuw en volledig gerenoveerd in 2015.

De installatie is conform met het AREI (tot 07 augustus 2040).

EPC waarde: 194 kWh/m² met certificaatnummer 20230715-0002933534-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 744 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Bar Bakeliet uitgaan
 • Bistro Estelle restaurant
 • Borgerhub co-work
 • Briquet restaurant
 • Centraal Station transport
 • De Kroon vrije tijd
 • ESSEN restaurant
 • Instituut Sint-Maria school
 • Loes & Krikke Colonia restaurant
 • Pekfabriek uitgaan
 • Sint-Willibrorduskerk

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬