Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 kamers, 2 badkamers, gemeubeld, terras, autostaanplaats
100m2

Gemeubelde penthouse met terras in hartje Antwerpen

Het gemeubelde appartement maakt deel uit van de recente nieuwbouwresidentie ‘Mutsaert’ uit 2012 op de hoek van het Klapdorp en de Mutsaardstraat. Deze straten zijn perfect gelegen tussen de oude binnenstad en het Eilandje.

Pand

Klapdorp,
2000 Antwerpen
Historisch centrum

Snelle feiten

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • gemeubeld
  • korte termijn verhuur tot en met 30 juni 2021
  • duplex
  • terras

Downloads

Omschrijving

Het gemeubelde appartement maakt deel uit van de recente nieuwbouwresidentie ‘Mutsaert’ uit 2012 op de hoek van het Klapdorp en de Mutsaardstraat. Deze straten zijn perfect gelegen tussen de oude binnenstad en het Eilandje. Vijf minuten wandelen en je zit aan het water en het Museum aan de Stroom. Vijf minuten en je staat op de Meir. Alle ruimtes hebben parket (leve blote voetjes). De keuken en de badkamer zijn modern. De eigenaar is architect en heeft op een doordachte manier voorzien in veel bergruimte in de keuken. Erg handig! De was- en droogmachine staan dan ook nog eens in een aparte berging. In de 2 slaapkamers staat een tweepersoonsbed en ze hebben elk een eigen badkamer. Omdat ze ook nog eens op een verschillende verdieping ligt, geniet je van erg veel privacy. Leuk aan deze penthouse is dat je vanop het ruime terras uitzicht hebt op de Boerentoren, de eerste wolkenkrabber in Europa. Parkeren doe je in de ondergrondse garage aan 100 euro/maand. De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 3 maanden en het appartement kan gehuurd worden tot en met 30 juni 2021.

EPC waarde: 125,28 kWh/m2 met certificaatnummer: 11002-G-2010_42766/EP12733/A001/D01/SD042.

Dit appartement wordt gemeubeld verhuurd.

250 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv.

Parkeren doe je in de ondergrondse garage aan 100 euro/maand.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 3 maanden en het appartement kan gehuurd worden tot en met 30 juni 2021.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Baravin uitgaan
  • Koninklijke Academie voor Schone Kunsten school
  • MAS museum
  • Normo koffie

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬