Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, gemeubeld, short term rental, Scheldekaaien
80 m²

Gemeubeld appartement met 2 volwaardige slaapkamers bij de Scheldekaaien

 

Pand

Verbrande Entrepotstraat,
2000 Antwerpen
Scheldekaaien

Snelle feiten

  • 2 slaapkamers,
  • gemeubeld,
  • short term rental (minder dan 1 jaar),
  • Scheldekaaien

Omschrijving

Het gemeubelde appartement is gelegen in de Verbrande Entrepotstraat. Dat is een heel rustig straatje dat parallel loopt aan de onlangs vernieuwde Scheldekaaien. Een minuut wandelen en je zit aan het water. Vijf minuten en je staat aan het Museum van Schone Kunsten of de Groenplaats. In dit appartement krijg je meteen een huiselijk gevoel: een gezellige zithoek, een volledige uitgeruste en zeer ruime keuken en een badkamer met een ligbad. De 2 slaapkamers zijn zeer ruim en hebben ingemaakte kasten. Ze zijn aan de achterkant van het gebouw gelegen (slapen als een roosje dus). Het appartement beschikt over een wasmachine dat zich in de kelder bevindt. De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (minder dan 1 jaar). Daarnaast kan het appartement ook op vennootschap gehuurd worden. 

EPC waarde: 192 kWh/m2 met certificaatnummer: 􏰌􏰍􏰎􏰏􏰍􏰌􏰌􏰐􏰑􏰍􏰍􏰍􏰌􏰎􏰒􏰓􏰐􏰏􏰏􏰑􏰔􏰕􏰖20110209-0000759230-00000002-7

De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (minder dan 1 jaar)

250 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Chez Fred
  • Dansing Chocola restaurant
  • Espoo - Nordic Design shop
  • Fred + Ginger shop
  • Kloosterstraat shop

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬