Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamer, gemeubeld, short term rental, fietsenberging
85m2 - 650 euro/maand

Gemeubeld appartement in Tuinwijk De Darsen in het noorden van Antwerpen

Tuinwijk De Darsen is zoals de meeste tuinwijken opgetrokken in een op een romantiserende cottagestijl geïnspireerde baksteenarchitectuur met zakelijke invloeden. De belangrijkste kenmerken zijn de publieke pleinen en de pittoreske gebogen straten, volgens het principe van ‘eenheid in variatie’ bebouwd met een beperkt aantal woningtypes.

Pand

Liverpoollaan,
2030 Antwerpen
Antwerpen Noord

650 euro/maand

Snelle feiten

  • gemeubeld
  • romantische cottagestijl baksteenarchitectuur
  • gemene kosten: 250 euro/maand

Downloads

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een verbouwde meergezinswoning. Deze woning werd opgetrokken in een op een romantische cottagestijl geïnspireerde baksteenarchitectuur met zakelijke invloeden. Opmerkelijk voor het appartement is de private inkomdeur op het gelijkvloers. Omdat het appartement op de bovenste verdieping gelegen is, geniet je van een hoog plafond en unieke balkenstructuur in de leefruimte. De keuken is uitgerust met een kookplaat op gas, een koelkast en een oven. Er is een ruime slaapkamer en de badkamer heeft een moderne inloopdouche. Achter de hoek van het appartement bevindt zich een Velo station met publieke fietsen. Ook het station Antwerpen Luchtbal bevindt zich vlakbij. De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv.

EPC waarde: 344 kWh/m2 met certificaatnummer: 􏰌􏰍􏰎􏰏􏰍􏰌􏰌􏰐􏰑􏰍􏰍􏰍􏰌􏰎􏰒􏰓􏰐􏰏􏰏􏰑􏰔􏰕􏰖20110401-0000801797-00000006-2.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 1 jaar.

250 euro/maand: provisie voor alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 01 augustus 2021.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Furnified shop
  • Kinepolis Antwerpen vrije tijd
  • Switch Apple Store shop

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬