Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 2 slaapkamers, extra hobbykamer, tuin van 110 m², authentieke elementen, kelder, modernisme
123 m²

Gelijkvloers appartement met tuin van 110 m² in BoHo

Tussen het Krugerpark en het Laar, ligt een gelijkvloers appartement met groene tuin van maar liefst 110 m². In hartje BoHo dus. En Oh my George verkoop dit appartement.

Pand

Generaal Eisenhowerlei,
Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • extra kamer voor home office of hobby’s
 • tuin van 110 m²
 • modernisme
 • kelder

Omschrijving

Van leider van de geallieerden bij de landing in Normandië tot president van de Verenigde Staten. Naar hem werd de straat genoemd waar Oh my George een appartement te koop aanbiedt: generaal Eisenhower. Het broodjeaapverhaal* gaat zelfs dat hij ooit een keer in het gebouw zou gelogeerd hebben. Het staat er sinds 1936, dus het zou kunnen. Het werd destijds ontworpen door architect Traets, in een sober en gematigd modernisme. Een ander bekend gebouw van deze architect is het Hotel Moretus de Theux, waar je vandaag nog steeds kan logeren (achter de tralies bij de politie weliswaar). Het appartement heeft een ruime leefruimte met een breedte van 4,7 meter. Dat is breder dan bij de meeste herenhuizen en dat voel je. Ze ligt ook hoger dan de straat zodat niemand rechtstreeks kan binnenkijken. Zelf kan je wel zien wie er aan de koffie zit bij HOØK, aan de overkant. De genagelde visgraat parket en mooie, houten bogen zijn gelukkig bewaard gebleven. Via één van die bogen kom je in de aparte, praktische keuken. In de nabijheid van de keuken ligt een soort van bijkeuken. Ze kan ingericht worden als home office, praktische ruimte voor een hobby of als 3de slaapkamer. Ze ligt net zoals de 2 andere slaapkamers aan de rustige achterzijde van het appartement. De badkamer werd gerenoveerd en heeft een origineel lavabomeubel. Het toilet bevindt zich apart. De tuin is toegankelijk vanuit de grootste slaapkamer of de 3de kamer (die van de home office/hobby’s). Heerlijk genieten van groen, vogels en privacy.  Omdat de tuinen van de buren ook diep en groen zijn, lijkt het bijna alsof je in het Heuvelland zit (zonder heuvels dan). Je fiets kan je in de droge, privatieve kelder zetten. Of in de gemeenschappelijke kelder, dat mag ook.

*urban legend

Het gebouw werd gebouwd in 1936 en verbouwd doorheen de tijd.

De installatie is niet conform met het AREI.

Er is een offerte beschikbaar met een kostenraming van de uit te voeren werken.

EPC waarde: 299 kWh/m² met certificaatnummer 20210223-0002377707-RES-1.

Het maandelijks voorschot bedraagt 243 euro. Dit omvat, naast de gebruikelijke kosten, ook  de kosten voor het privatieve verbruik van water en verwarming en het reservefonds.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning: ja – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het kadastraal inkomen bedraagt 866 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bar Bakeliet uitgaan
 • Bar Leon uitgaan
 • Bistro Estelle restaurant
 • Borgerhub co-work
 • Borgo Gelato horeca
 • HOØK restaurant
 • Krugerplein plein
 • September Lokaal restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬