Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, tuin, gerenoveerd, hoge plafonds, sierlijsten, eiken parket
75 m²

Gelijkvloers appartement met authentieke elementen én tuin op het Zuid

 

Pand

Cuylitsstraat,
2018 Antwerpen
Het Zuid

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • tuin van 30 m²
 • overdekt terras
 • authentieke elementen
 • hoge plafonds
 • volledig nieuw sinds 2015

Omschrijving

Een appartement met tuin is niet gemakkelijk te vinden en zeker niet op het Zuid in Antwerpen. Wij hebben het gevonden en bieden het te huur aan. In 2015 volledig gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen én volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. Zo werden de voor- en achtergevel volledig geïsoleerd. De achtergevel werd trouwens opnieuw opgetrokken en geeft via een dubbele deur toegang naar de tuin van ca. 30 vierkante meter. Je kan er barbecueën, een boek lezen of zonnen (zonder pottenkijkers). Een deel ervan, het terras, is zelfs overdekt. De leefruimte en de eetkamer met open keuken vormen één geheel. De leefruimte heeft een volle eiken parketvloer, de keuken een patroontegel die doet denken aan de authentieke vloeren van vroeger (in de centrale inkomhal van het huis komt de originele vloer met patroontegens trouwens terug). De keuken beschikt over een inductiekookplaat, een koelkast en een vaatwasmachine. Aansluitend bevindt zich de praktische en nette badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. De leefruimte geeft toegang naar de slaapkamer door een hoge dubbele, houten deur. Lekker lang uitslapen hier trouwens, dankzij een rolluik. Net zoals in de leefruimte zijn de hoge plafonds hier bewaard, alsook de mooie kroonlijsten. De kelder kan je gebruiken om je was- en droogmachine te plaatsen en eventueel een diepvriezer. De gemene kosten bedragen 50 euro en omvatten de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis. Optioneel kan je in de straat een garage huren voor de auto of fiets (die trouwens ook in de gang geplaatst mag worden).

EPB nieuwbouw: startverklaring ingediend.

50 euro/maand: provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 18 maanden.

Optioneel in de straat voor auto of fiets (die trouwens ook in de gang geplaatst mag worden).

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Het Zuid

Het Zuid is voor vele Antwerpenaren en bezoekers een grote aantrekkingspool. Je vindt er statige herenhuizen, wijde boulevards en mooie pleinen. Kunstliefhebbers halen hun hartje op dankzij de vele kunstgalerieën en musea als het FOMU en het M HKA. Dankzij de vele populaire cafés en restaurants is Het Zuid ook erg populair als uitgaansplek.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Butchers Coffee koffie
 • KdG Campus Zuid school
 • Kolonel coffee koffie
 • Mission Masala restaurant
 • Monty kunst
 • Walrus restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬