Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: studio, gemeubeld, inpandig terras, gemeenschappelijke binnentuin, ondergrondse autostaanplaats
40 m²

RENTED by George: functioneel gemeubelde studio met terras en gemeenschappelijke binnentuin

Pand

Bisschopstraat,
2060 Antwerpen
Borgerhout

Snelle feiten

 • studio
 • gemeubeld
 • inpandig terras
 • gemeenschappelijke binnentuin
 • ondergrondse autostaanplaats

Omschrijving

De studio is gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig project met gemeenschappelijke binnentuin in de Bisschopstraat. Als zijstraat van de Carnotstraat heeft deze straat een fantastische verbinding naar het station Antwerpen Centraal en het centrum van de stad (met de tram, de bus of zelfs te voet). Tussen de neoclassicistische burgerhuizen uit de 19de eeuw is het gebouw uit 2015 een echte ‘spring in ’t oog’. In de studio zelf is het functioneel maatmeubel dat de ruimte indeelt dan weer de eyecatcher. Het heeft verschillende functies: bergen, bureau en bed. Je hoeft je bed dus niet op te dekken, je schuift het gewoon in de kast en klaaaar! De verhuurder heeft zelf een aantal jaren in de studio gewoond waardoor de materialen en meubelen zorgvuldig uitgekozen zijn. De keuken is volledig uitgerust (met vaatwasmachine) en achter de keuken is een nis voorzien om een was- en een droogmachine te plaatsen. Die zet je op de ingemaakt, lage linnenkast. De badkamer heeft een lavabomeubel, een douche en een toilet. Bij de studio hoort een ondergrondse autostaanplaats die mee gehuurd dient te worden aan 100 euro/maand. In de gemeenschappelijke binnentuin is daarenboven een overdekte fietsenstalling. De gemene kosten bedragen 60 euro per maand en zijn een provisie voor het onderhoud en de elektriciteit van de gemene delen en de lift en het beheersloon van de syndicus.

Het gebouw werd gebouwd in 2015.

EPC waarde: 85 kWh/m² met certificaatnummer: 20211206-0002504758-RES-1.

60 euro/maand: provisie voor het onderhoud en de elektriciteit van de gemene delen en de lift en het beheersloon van de syndicus.

De verhuurperiode voor deze studio is bepaalde duur (1 jaar).

De studio is in principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Bistro Estelle restaurant
 • Centraal Station transport
 • De Kroon vrije tijd
 • ESSEN restaurant
 • Loes & Krikke Colonia restaurant
 • Pekfabriek uitgaan

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64