Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

In OPTION by George: 2 slaapkamers, houtskeletbouw, betonvloer, Falcon fornuis, groene tuin van 40 m², energiezuinig
153 m² - 395.000 euro

In OPTION by George: energieke* woning met veel licht en een groene tuin tussen Park Spoor Noord en BoHo

*de keuze voor het woord energiek is niet toevallig. De vloer op de verdiepingen is afkomstig uit een voormalig squashlokaal in de buurt. Zelfs de blauwe lijnen werden behouden.

Pand

Pothoekstraat,
2060 Antwerpen
Seefhoek

395.000 euro

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • houtskeletbouw
 • betonvloer
 • Falcon fornuis
 • groene tuin van 40 m² (zuidwest georiënteerd)
 • energiezuinig

Omschrijving

Een voorgevel in baksteen van mooie terracottakleur en een achtergevel in houtskeletbouw: where old meets …(h)oud. Hout eigenlijk, met een t. Het achterste gedeelte werd in 2015 nieuw aangebouwd, in houtskeletbouw. De originele woning werd dus flink uitgebreid. Dit zonder afbreuk te doen aan de tuin. Die is groener dan ooit, heeft nog steeds een oppervlakte heeft van 40 m² en een west oriëntatie. Vrij uniek in de omgeving! Op het gelijkvloers geeft de extensie plaats aan de eetkamer, op de 1ste verdieping aan de zithoek met vide. De grote ramen in de achtergevel zorgen niet alleen voor veel lichtinval, je geniet ook van fantastische uitzichten. Zowel van de bewoners naar buiten als van de kat naar binnen. Enkel voor de aandachtige kijkers (zie foto nummer 19). De woning werd zo ontworpen dat het leven zich naar de tuin afspeelt. De voorste kamer op het gelijkvloers is een ruimte met plaats voor jassen, schoenen, fietsen en een gastentoilet. Eens voorbij de pivoterende glazen deur, ben je helemaal weg van de straat. De centrale trap is met zijn opvallende gele kleur meer een object dan een functioneel goed. Zoals we al eerder vermelden, bevindt de leefruimte zich op de 1ste verdieping. Samen met de badkamer, met douche en 2 lavabo’s. De 2 slaapkamers bevinden zich op de 2de verdieping. De kamer aan de voorkant beschikt over een geweldig stel luiken aan de ramen.

De woning werd ontworpen door LS-architecten. Ze staan bekend om hun moderne, duurzame en energiezuinige architectuur. Daar is het gunstige EPC een mooi bewijs van. Nooit koude voeten en een constante warmte dankzij de vloerverwarming onder de betonvloer op het gelijkvloers.

P.s. kinderen meebrengen tijdens je bezoek is op eigen risico (er is een schuif af in de tuin).

Via deze link kan je een afspraak maken om de woning te bezoeken.

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

Het bouwjaar van de woning is onbekend en ze werd gerenoveerd in 2015.

EPC waarde: 116 kWh/m² met certificaatnummer 20240514-0003246224-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Ascenseurs Violet vrije tijd
 • Bar Chapel uitgaan
 • De Vlinders school
 • Park Spoor Noord park
 • Piétrain restaurant
 • Restaurant Veranda restaurant
 • Stuivenbergsite vrije tijd
 • Trix uitgaan

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬