Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 slaapkamers, 2 badkamers, hoogwaardige afwerking, autostaanplaats, kelder
91 m² - 990 euro/maand

Elegant appartement in modernistisch gebouw uit 1932 met Parijs vibe

 

Pand

Bisschopstraat,
2060 Antwerpen
Borgerhout

990 euro/maand

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • 2 badkamers
 • hoogwaardige afwerking
 • kelder

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een in 1932 opgetrokken modernistisch gebouw. Sindsdien werd het gelukkig wel gerenoveerd, in 2006. Dat was een renovatie met hoogwaardige materialen, dewelke vandaag zelfs nog nieuw lijken. Samen met de warme kleuren werden ze zorgvuldig uitgekozen en passen ze perfect bij de stijl van het gebouw. Toen wij het appartement voor de 1stekeer binnenkwamen, leek het alsof we een loft in Parijs binnenwandelden (maar wel eentje waarvan de huurprijs een pak lager ligt en de oppervlakte een pak groter is). Tussen de leefruimte en de keuken is een korte scheidingswand waarin zich langs de kant van de keuken de kookplaat op gas bevindt en langs de kant van de leefruimte de tv. Aan de rustige achterzijde van het appartement zijn 2 ruime slaapkamers die elk over ingemaakte kasten, een douche en een lavabo beschikken. In de grote berging zijn aansluitingen voor de was- en droogmachine. De gemene kosten bedragen 135 euro/maand en zijn een provisie voor de elektriciteit van de gemene delen, de blokpolis, de lift, het privatief waterverbruik en het beheersloon van de syndicus.

Het gebouw werd gebouwd in 1932 en gerenoveerd in 2006.

EPC waarde: 239 kWh/m² met certificaatnummer 20140516-0001593894-00000001-0.

135 euro/maand: provisie voor de elektriciteit van de gemene delen, de blokpolis, de lift, het privatief waterverbruik en het beheersloon van de syndicus.

Het appartement kan eventueel ook gemeubeld gehuurd worden aan 1.100 euro/maand (exclusief kosten).

De verhuurperiode voor dit appartement is onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

Er is een ondergrondse berging.

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • AAIR vrije tijd
 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Centraal Station transport
 • Extra City Kunsthal vrije tijd
 • Ingrid Deuss Gallery art
 • Loes & Krikke Colonia restaurant
 • Wilder shop

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬