Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George in ONE week: 3 slaapkamers, loft, gemene binnentuin, privé terras van ca. 20 m², vloerverwarming
131 m²

SOLD by George in ONE week: een groene binnentuin, 3 slaapkamers en een privéterras bij de vroegere ‘Den Abattoir’*

*Achttien jaar geleden werd het laatste dier geslacht in het Antwerpse slachthuis. ‘Den Abattoir’ was meer dan een eeuw gevestigd op dezelfde plaats, al werden de oorspronkelijke gebouwen lang geleden vervangen door slachthallen. Aan de ingang stonden lang twee gebeeldhouwde stieren. Die zijn verdwenen op het einde van de Tweede Wereldoorlog en nog steeds spoorloos.

Pand

Lange Lobroekstraat,
2060 Antwerpen
Den Dam

Snelle feiten

 • 3 slaapkamers
 • loft
 • gemene binnentuin
 • privé terras van ca. 20 m²
 • vloerverwarming

Omschrijving

De Slachthuissite ondergaat vandaag een trasformatie tot nieuwe, hippe buurt van Antwerpen. De verkopers waren dus trendwatchers toen zij het appartement casco aankochten in 2015. Als deel van een vervallen vleesverwerkend bedrijf met een binnengebied, volledig volgebouwd met bijgebouwen. Zo zou het achterhuis waarin de loft zich bevindt destijds als stal voor dieren gebruikt zijn. Die stal werd gerenoveerd en biedt nu onderdak aan 2 woongelegenheden. Je komt de loft binnen langs een eigen inkomdeur op het gelijkvloers. De eigen inkomdeur en het gegeven van een losstaand gebouw in een binnengebied zorgen ervoor dat het eigenlijk aanvoelt als een woning. Een magnifieke trap brengt je naar de eerste verdieping. Daar verbinden keuken en leefruimte naadloos, waarbij hout gecombineerd wordt met industriële constructie-elementen en een betonnen vloer. Het privatieve terras van ca. 20 m² is toegankelijk vanuit zowel de leefruimte als de slaapkamers. Je geniet er vanaf 14u van zon. In de gemene binnentuin geniet je dan weer heel de dag van zon. Het nachtgedeelte met de slaapkamers en badkamer heeft een uniek design. Geen conventionele badkamer maar een uniek ontwerp van ruimtegebruik waarbij functies versmelten. Twee slaapkamers zijn het walhalla voor de gemiddelde koter. De 3de kamer biedt maximale rust (én een extra lavabo).  De gemene binnentuin wordt gedeeld door de 9 units op de site en biedt ook plaats aan fietsen.

Via deze link kan je een afspraak maken om de loft te bezoeken.

Het bouwjaar van het achterhuis is onbekend en het werd volledig verbouwd in 2015.

De installatie is conform met het AREI.

EPC waarde: 163 kWh/m² met certificaatnummer 20210213-0002368387-RES-2.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 599 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Slachthuislaan supermarkt
 • AP Hogeschool - Campus Park Spoor Noord school
 • Bart-à-Vin restaurant
 • Caravan restaurant
 • Carrefour Expres Lange Lobroekstraat
 • Ga Nord restaurant
 • La Gare 27 restaurant
 • Park Spoor Noord park
 • Piétrain restaurant
 • Restaurant Veranda restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬