Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 2 slaapkamers, gerenoveerd, design, groen uitzicht, terras, ondergrondse autostaanplaats, fietsenberging
109 m²

Design en luxe met een groen uitzicht in de Tentoonstellingswijk

De Tentoontstellingswijk staat bekend om haar unieke architectenwoningen. Oh my George verkoopt nu een appartement waar de architect zelf woont. Niet de architect van het gebouw uit 1960, wel de architect die in 2017 de renovatie volledig op zich nam.

Pand

Camille Huysmanslaan,
2020 Antwerpen
Tentoonstellingswijk

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • gerenoveerd
 • design
 • groen uitzicht op de parken van Wilrijk
 • terras
 • ondergrondse autostaanplaats (30.000 euro)
 • inpandige fietsenberging

Omschrijving

De Tentoontstellingswijk staat bekend om haar unieke architectenwoningen. Oh my George verkoopt nu een appartement waar de architect zelf woont. Niet de architect van het gebouw uit 1960, wel de architect die in 2017 de renovatie volledig op zich nam: een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een volledig vernieuwde gang, nieuwe elektriciteit, akoestische geïsoleerde vloeren en plafonds, … you name it. Dat zijn althans de zaken die onmiddellijk in het oog springen. Als je nauwkeuriger kijkt, zijn er tal van leuke details te ontdekken: ingewerkte gordijnrails, subtiel ingewerkte stopcontacten in de keuken en de lijnen in de vloer die zijn uitgelijnd met de keukenkasten. Kasten moet je eigenlijk lezen als lades; je verliest dus geen plaats. De toestellen zijn van Siemens: een gasvuur met 5 pitten, een koelkast, een aparte diepvriezer, een oven en een vaatwasmachine (die extra groot is trouwens). De gang lijkt te bestaan uit ingemaakte kasten maar achter die vermeende kastdeuren zitten heuse ruimtes zoals bijvoorbeeld een apart toilet met een handenwasser. Alsook een moderne badkamer met inloopdouche en een stijlvol composiet tablet waarop de lavabo staat. Eén lavabo met 2 kranen, een eyecatcher. Een spiegel over de volledige lengte van de badkamer zorgt voor een extra ruim gevoel. De materialen waarvoor hier gekozen werd, zijn trouwens dezelfde als in de keuken: composiet tabletten met betonlook en maatwerk in gerookt eikenfineer. Er is ook een extra ruimte waar zich de aansluitingen voor de was- en droogmachine bevinden. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde van het appartement. Vanop het terras heb je een uitzicht op de skyline van Antwerpen. Het appartement is gelegen op de 4deverdieping en dat geeft vanuit de leefruimte een fantastisch groen uitzicht op de parken van Wilrijk. In no time sta je dus in het Nachtegalenpark, Middelheimpark of Park Den Brandt.

Parkeren doe je in de ondergrondse autostaanplaats die aangekocht dient te worden aan 30.000 euro. De fiets kan je stallen op een speciaal daarvoor voorziene plaats in de garage. De berging in de kelder is een cadeau van de verkoper en dus inbegrepen in de vraagprijs, net zoals de gordijnen op maat en de design verlichting in de gang, het toilet en de badkamer.

Het gebouw werd gebouwd in 1960 en het appartement werd gerenoveerd in  2017.

EPC waarde: 212 kWh/m² met certificaatnummer􏰌􏰍􏰌􏰎􏰍􏰏􏰍􏰌􏰐􏰍􏰍􏰍􏰌􏰑􏰒􏰏􏰌􏰑 20170718-0001979370-1 (de score is vermoedelijk nog beter omdat de gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie ondertussen ook gerenoveerd werd).

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning: ja – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 1.170 euro.

Er is een privatieve kelder.

Parkeren kan in de ondergrondse garage die aangekocht dient te worden aan 30.000 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Antwerp Expo vrije tijd
 • Bistro Camille restaurant
 • deSingel vrije tijd
 • Mastvest park
 • Middelheimpark park
 • Nachtegalenpark park
 • Olympisch zwemcentrum Wezenberg sport
 • Park Den Brandt park

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬