Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

In OPTION by George: 2 slaapkamers, dressing, zuidwest georiënteerd terras, autostaanplaats, fietsenbergingen, kelder
129 m² - 455.000 euro

In OPTION by George: dé catch van de zomer: appartement met een zuidwest georiënteerd terras van 30 m² in de Theaterbuurt

Pand

Bervoetstraat,
2000 Antwerpen
Theaterbuurt

455.000 euro

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • dressing
 • zuidwest georiënteerd terras
 • ruime autostaanplaats
 • fietsenbergingen
 • kelder

Omschrijving

Dit appartement is een catch, een vangst. Gelegen in het centrum van Antwerpen (op de grens van de Theaterbuurt en het Zuid) met 2 ruime slaapkamers, een zuidwest georiënteerd terras van 30 m², een quasi privé voordeur, een ruime autostaanplaats, meerdere fietsenbergingen en een droge kelder. Wat een zin, de lijst van troeven lijkt wel eindeloos. We geven graag meer uitleg bij al dat moois.

De ligging op de grens van de Theaterbuurt en het Zuid is fantastisch. In een rustig en net volledig heraangelegd woonerf: onthard en groen. Met bakker en supermarkt om de hoek. De 2 slaapkamers zijn er eigenlijk 3 want aansluitend bij de masterbedroom werd een dressing ingericht. En met ruim bedoelen we dat in elke kamer een tweepersoonsbed geplaatst kan worden waar je dan zelf nog rond kan wandelen. Het terras is niet alleen zuidwest georiënteerd, je hebt bijna geen inkijk. En dat in het centrum van Antwerpen. Er bevindt zich ook een goed verstopt luik met een super praktisch nut. Dat legt Axelle je graag uit tijdens een bezoek ter plaatse. Het terras is toegankelijk vanuit de eetkamer. Die bevindt zich samen met de keuken en de leefruimte op de 1ste verdieping. Het appartement maakt deel uit van een project dat in 2012 volledig gerenoveerd werd. Omdat de ingang van de andere appartementen zich in een andere straat bevindt, heb je een quasi privé voordeur. En een 1stefietsenberging op het einde van de (ook zo goed als privé) gang, achter de hoek. Als je het appartement op het gelijkvloers binnenkomt is er een ruimte voor schoenen, jassen, eventueel fietsen en een droogmachine. De wasmachine staat in de berging die zich aansluitend bij de keuken bevindt. Vanuit de gang is er toegang naar het andere gebouw en de eerste parkeerplaats die je tekenkomt is de plaats die bij het appartement aangekocht dient te worden voor 35.000 euro. Het geld waard want ze is extra ruim: gemakkelijk voor minder ervaren chauffeurs en voor het in- en uitstappen of laden van spullen. In de overdekte parkeerplaats bevindt zich ook een 2de fietsenberging. Er is een droge kelder waar enorm veel opgeborgen kan worden. Last but not least nog even vermelden dat het appartement aanvoelt als een stadswoning.

Het gebouw werd gebouwd in 2012.

De installatie is conform met het AREI (tot 14 maart 2038).

EPC waarde: 126 kWh/m² met certificaatnummer 20231030-0003028118-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 695 euro voor het appartement, 96 euro voor de autostaanplaats en 10 euro voor de kelder.

Parkeren kan op de ruime autostaanplaats die aangekocht dient te worden aan 35.000 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Aldi Antwerpen supermarkt
 • Bakkerij Funk bakker
 • Café Canelé koffie
 • Carrefour express Kasteelplein supermarkt
 • De Groene Droom shop
 • De Studio uitgaan
 • Kas Interiorz Popup Store shop
 • Le John restaurant
 • Mirlo's koffie
 • Sint-Ludgardis Antwerpen school

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64