Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 1 slaapkamers, terras, kleur en comfort, uitzicht op de Kerk van het Heilig Hart van Jezus
63 m²

Colorful & comfortable apartment in een even fleurige buurt, de Seefhoek

Pand

Dambruggestraat,
2060 Antwerpen
Seefhoek

Snelle feiten

 • 1 slaapkamers
 • terras van ca. 5 m²
 • kleur en comfort
 • uitzicht op de Kerk van het Heilig Hart van Jezus

Omschrijving

Allereerst een korte aardigheid over de benaming ‘Seefhoek’, die komt van een herberg die op de hoek van de Lange Beeldekensstraat en de Pesthofstraat stond en waar het lokale Seefbier werd geschonken. Het Seefbier is een oud Antwerps bier dat als veilig gold (vandaar ook het Engelse safe) en dat ook veelvuldig in deze wijk gedronken werd.

Gezelligheid gegarandeerd dus in deze buurt. En vrolijkheid in het appartement. De eigenaar heeft het zo ingericht dat er een kleur bommetje lijkt onploft te zijn. Een levendige kast bij het binnenkomen, een keuken met hier en daar groene accenten en prachtige, eigen werken aan de muur. Geen karakterloos, zwart en wit appartement, een echt Oh my Georgeke, een appartement met museum allures. Met een hoogst uitzonderlijk stuk in de collectie: naakthond Jimmy. Die kan naar hartenlust zonnen in zijn Adamskostuum op het terras van ca. 5 m² met zicht op de Kerk van het Heilig Hart van Jezus. Geen pottenkijkers. Terug naar het Heilig Hart van vastgoedland dan. De slaapkamer bevindt zich vooraan en heeft een aparte hoek die als dressing ingericht kan worden. In de badkamer vinden we een ligbad met douchescherm, een lavabomeubel en de aansluiting voor een wasmachine. Het appartement is perfect geschikt voor eigen bewoning of als investering om te verhuren. Het gelijkvloerse appartement staat trouwens ook te koop bij Oh my George, ideaal om een mooie vastgoedportefeuille op te bouwen.

Het appartement beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

Het gebouw werd gebouwd in 1935 en het appartement werd gerenoveerd in 2009.

De installatie is conform met het AREI (tot 10 oktober 2036).

EPC waarde: 122 kWh/m² met certificaatnummer 20231023-0003022349-RES-1.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 521 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Bar Oscar koffie
 • De Winkelhaak vrije tijd
 • Filmhuis Klappei cinema
 • Kiebooms uitgaan
 • Loes & Krikke Colonia restaurant
 • Permeke bibliotheek vrije tijd
 • Viggo's koffie

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64