Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: garage, mozaïek, terras, open haard
190m²

Bohemian herenwoning met garage op Zurenborg

In 1886 dient Antwerps aannemer De Coninck een bouwaanvraag in voor de bouw van een woning in neo Vlaamse renaissancestijl in de Arendstraat.

Pand

Arendstraat,
2018 Antwerpen
Zurenborg

Snelle feiten

  • garage
  • terras
  • open haard
  • mozaïek

Downloads

Omschrijving

In 1886 dient Antwerps aannemer De Coninck een bouwaanvraag in voor de bouw van een woning in neo Vlaamse renaissancestijl in de Arendstraat. Sinds die tijd werd de woning meermaals gerenoveerd waardoor ze nu volledig instapklaar is (zelfs aan de elektriciteit moet niets meer gebeuren tot 2038). De man en de vrouw aan de gevel zijn blikvangers, zoals de marmeren mozaïek bij het binnenkomen. Destijds stukje per stukje gelegd door een gepassioneerde bewoner. Het gelijkvloers beschikt over een garage (zéér felbegeerd in deze buurt), een toilet en een hobby-/bureauruimte die ook ingericht kan worden als slaapkamer. Een verdieping hoger komen we de keuken met ideale eethoek. De leefruimte met open haard bevindt zich op de 2de verdieping. De 2 slaapkamers en badkamer (met losstaand ligbad, douche met mozaïek, 2 lavabo’s en veel bergruimte) bevinden zich op de hoogste verdiepingen. Hadden we trouwens al gezegd dat het huis over een supergezellig terras beschikt? Als ware Bourgondiërs zijn de bewoners verrukt dat Dôme Sur Mer hun buren zijn. Na een gezellige avond op één van de vele terrasjes op de Dageraadplaats, loop je ze zondagmorgen steevast tegen het lijf bij bakker Domestic.

Als deze woning helemaal is wat jij zoekt (wij zijn alvast fan), kan je ons bellen om een afspraak in te plannen. We geven je met veel plezier een rondleiding.

EPC waarde: 270 kWh/m2 met certificaatnummer: 20131005-0001456367-00000007-1.

Parkeren doe je in de garage die bij de woning hoort.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Cogels Osylei architectuur
  • Dageraadplaats plein
  • Dôme sur Mer restaurant
  • Orso Pizzeria restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬