Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, beton, Dries Otten, dakterras
158 m² - 995 euro/maand

Bijzondere en lichte stadswoning met dakterras nabij de Zoo

In het dichte stadsweefsel van Antwerpen-Noord verkeerden een hoekpand en een naastliggende rijwoning in slechte staat door leegstand en brand. In opdracht van AG Vespa, ontwierp archtitectenbureau Puls 2 nieuwe woningen op deze hoek.

Pand

Rotterdamstraat,
2060 Antwerpen
Antwerpen Noord

995 euro/maand

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • beton
 • keuken van Dries Otten
 • dakterras

Omschrijving

Voor 1 van deze 2 woningen gaan wij nu op zoek naar een nieuwe huurder. De woning lijkt ons zeer geschikt voor co-housing omdat er 2 ruime slaapkamers zijn die op afzonderlijke verdiepingen liggen. De leefkeuken op het gelijkvloers heeft een heel eigen karakter omwille van de kleuren en materialen die gebruikt werden. Ze is van de hand van meubel- en interieurontwerper Dries Otten. Aansluitend bij de keuken bevindt zich een patio (lekker buiten eten in de zomer). Op de bovenste verdieping is dan weer een ruim dakterras. De leef- en slaapruimtes van beide woningen worden geschrankt, zodat de ruimtes zich afwisselend op de hoek met de Rotterdamstraat en in de Spoorstraat bevinden en ook afwisselend van uitzicht en zonlicht genieten. De gevel werd opgebouwd uit horizontale stroken in architectonisch beton met ertussen een invulling in lichtgrijze gevelsteen in verschillende metselverbanden. Fietsen kunnen beneden in de inkomhal gezet worden.

Meer lezen over deze woning en haar architecten? Lees dan zeker het artikel in Mark Magazine, terug te vinden in bijlage.

De woning werd gebouwd in 2013.

EPC waarde: 89 kWh/m² met certificaatnummer: 11002-A-8.00/11002/6498.1/EP13934/A001/D01/SD001.

De verhuurperiode voor deze woning is 1 jaar.

De woning is beschikbaar vanaf 01 oktober 2021.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • AP Hogeschool - Campus Park Spoor Noord school
 • Centraal Station transport
 • Park Spoor Noord park
 • Permeke bibliotheek vrije tijd
 • Viggo's koffie
 • ZNA Cadix ziekenhuis

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬