Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, gemeubeld, sierhaard
75 m²

Gemeubeld belle époque appartement op het Zuid

A wonderful place to stay in Antwerp. Surrounded by lovely cafés and the river. I can highly recommend it! 

Hugo K., Suisse (vorige huurder)

Pand

Edward Pecherstraat,
2000 Antwerpen
Het Zuid

Snelle feiten

  • gemeubeld
  • houten vloeren
  • marmeren sierhaard

Omschrijving

Dit appartement op het Zuid (nog steeds de hippe buurt van Antwerpen) is gelegen in een typerende Antwerpse herenwoning. Veel charmante details werden bewaard (gelukkig): houten vloeren, patroontegels, een sierhaard, hoge plafonds waardoor licht en ruimte gecreëerd wordt. Het appartement werd daarenboven ingericht met oog voor design en detail. Het beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een lichte badkamer met een moderne douche, een lavabo en een toilet. In een aparte berging bevindt zich een wasmachine. In de zetel kan je lekker relaxen na een harde dag werken. Boodschappen doe je in de supermarkt om de hoek (250 m). De gemene kosten bedragen 25 euro/maand. 

EPC waarde: 257 kWh/m² met certificaatnummer: 20151002-0001798232-1.

De gemene kosten bedragen 25 euro/maand en zijn een provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis. 

De verhuurperiode voor dit appartement is minimum 1 jaar.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 01 oktober 2021.

Het Zuid

Het Zuid is voor vele Antwerpenaren en bezoekers een grote aantrekkingspool. Je vindt er statige herenhuizen, wijde boulevards en mooie pleinen. Kunstliefhebbers halen hun hartje op dankzij de vele kunstgalerieën en musea als het FOMU en het M HKA. Dankzij de vele populaire cafés en restaurants is Het Zuid ook erg populair als uitgaansplek.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Brasserie Den Artist restaurant
  • Clinic+ Antwerp shop
  • FOMU museum
  • Lambermontplaats plein
  • M HKA museum
  • Revista coffee koffie

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬