Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: art nouveau, project, hoge plafonds, terrasje, plankenvloer
54 m²

Art nouveau appartement met 1 slaapkamer nabij Café Kamiel

Tussen de Van Schoonbekestraat en de Robert Molsstraat ligt de Lemméstraat. Een brede, toch rustige éénrichtingstraat waarvan de naam verwijst naar de wol- en huidenhandelaars Jan Lodewijk en Lieven Christiaan Lemmé. Twee heren die sinds 1814 een belangrijke economische rol speelden in Antwerpen.

Pand

Lemméstraat,
2018 Antwerpen
Markgrave

Snelle feiten

 • art nouveau
 • project
 • hoge plafonds
 • terrasje
 • plankenvloer

Omschrijving

Het appartementsgebouw in art-nouveau stijl werd gebouwd in 1911 in opdracht van slager Desiré. Het typische houten schrijnwerk van de inkomdeuren en de ramen is bewaard. Achter de mooie gevel speelde zich het afgelopen jaar een totaalrenovatie af. Opvallend als je binnenkomt in dit appartement op de 2de verdieping zijn de hoge plafonds en de grote authentieke ramen waarover we eerder al spraken. Omdat het appartement zo praktisch is ingedeeld, verlies je geen enkele vierkante meter. Je bent dus de eerste bewoner en alles is nieuw: oven, koelkast, vaatwasmachine, douche, … . De keuken heeft een toog waaraan ontbeten kan worden of waaraan je kan aperitieven. Een ronde tafel zorgt volgens ons voor de perfecte overgang tussen keuken en leefruimte. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde en heeft een ensuite badkamer, waar zich ook de aansluiting van de wasmachine bevindt. Het (gasten)toilet is apart. Een boekje lezen in de zon doe je op het kleine maar fijne terrasje. Ontmoet je liever enkele buren, dan kan dat in Café Kamiel achter de hoek (elke dag open vanaf 12u). Er is een privatieve kelder van ca. 5 m².

Het gebouw werd gebouwd in 1911, maar het appartement werd volledig gerenoveerd in 2020.

EPC waarde: 147 kWh/m² met certificaatnummer 202011060002287629-RES-1.

65 euro/maand: provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis.

De verhuurperiode voor dit appartement is onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Aldi Antwerpen supermarkt
 • Café Kamiel vrije tijd
 • Carrefour Market Lange Lozanastraat supermarkt
 • De Bloeiende Boomgaard shop
 • Hof Van Leysen park
 • Huisartsengroep De Markgraaf dokter
 • Particolare lunch

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬